Jackie Chan a reapărut în public chiar de ziua lui! De ce a dispărut din viața publică în timpul pandemiei

8 aprilie 2021
image
Jackie Chan, 67 de ani, și-a sărbătorit aniversarea alături de elevii de la școala lui de cascadoriefoto: Instagram

Jackie Chan a împlinit 67 de ani la 7 aprilie și și-a sărbătorit aniversarea la clubul lui de cascadorie din Hong Kong alături de noua generație de cascadori. El a explicat că pandemia l-a ținut departe de fanii lui și că speră ca în acest an să revină în forță pe marile ecrane pentru că are multe proiecte pe care a trebuit să le amâne din cauza COVID-19.

Jackie Chan, în vârstă de 67 de ani, a spus în repetate rânduri că nimic nu îl poate opri din a face ceea ce îi place cel mai mult, adică să joace în filme. Iată că pandemia de COVID-19 care a lovit întreaga planetă a reușit imposibilul spre disperarea simpaticului actor. Chan a împlinit 67 de ani la 7 aprilie și și-a serbat aniversarea la centrul de Cascadorii și Arte Marțiale pe care l-a înființat în urmă cu mai mulți ani în Hong Kong. Aici antrenează tineri care își doresc să dea lovitura în cinematografie și îi învață cum să execute ”mișcări imposibile” pentru marele ecran.

Jackie Chan. ”Munca, cel mai frumos cadou de ziua mea”

Jackie Chan a scris pe pagina lui de Instagram că: ”Munca este cel mai frumos cadou de ziua lui”. Și asta pentru că i-a dus dorul din cauza pandemiei. Actorul de 67 de ani le-a mulțumit fanilor pentru urările de ziua lui, le-a dat asigurări că a scăpat de durerea de spate care îl chinuia încă de la finele lui 2020 și a confirmat că ”a revenit la treabă”. ”Din cauza pandemiei am fost nevoit să amân multe proiecte. Mă bucur nespus că acum putem lucra din nou la Centru de Antrenamente și Arte Marțiale Jackie Chan, din Hong Kong. Toată lumea a suferit enorm din cauza COVID-19 și regret nespus că mulți au pierdut lupta cu boala”, a scris Chan pe contul lui de Instagram.

Citește și:

A murit Jackie Chan?

Păzea! Jackie Chan se bate la 65 de metri înălţime

Jackie Chan a jucat în peste 200 de filme de-a lungul carierei

Jackie Chan are o avere de 350 de milioane de dolari, are un fiu legitim şi o fiică dintr-o relaţie extraconjugală. Născut la 7 aprilie 1954, Chan a turnat peste 200 de filme şi în 100 dintre ele a executat cascadorii care i-au pus viaţa în pericol. Chan are 1,74 metri înălţime şi a vrut să devină actor după ce a rămas repetent în clasa I, din cauza problemelor din familie (n.r. tatăl lui, Charles, era spion al Guvernului Naţionalist chinez şi mama lui, Lee-Lee, o actriţă care făcea trafic cu opiu). În 2012 a primit titlul Guinness pentru actorul cu cele mai multe cascadorii din carieră. Una dintre ele a fost să spargă cu palma 12 cărămizi din beton în timp ce ţinea un ou în gură. Chan vorbeşte 7 limbi, printre care coreeana, germana, taiwaneza şi japoneza. A fost angajat pe post de cascador profesionist în filmele lui Bruce Lee „Fist of Fury” şi „Enter the Dragon”.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png
1 doinita oancea poveste jpg jpeg
roxana nemes deschidere jpg