James Dean și Marlon Brando au avut o relație sadomasochistă?

Marlon Brando, pe cât de celebru, pe atât de controversat
Marlon Brando, pe cât de celebru, pe atât de controversat

Doi dintre cei mai cuceritori actori din toate timpurile, James Dean și Marlon Brando, ar fi avut o relație care a depășit sfera prieteniei sau a colegialității și ar fi evoluat într-o relație sexuală ținută departe de ochii publicului, conform celei mai recente cărți care urmărește viața lui James Dean.

James Dean și Marlon Brando ar fi fost partenerii unei relații sadomasochiste, în care Brando, actorul din "Nașul", ar fi fost partea dominantă ce profita de faptul că Dean i-a mărturisit că îi este cel mai mare fan și că era îndrăgostit de el. Dean ar fi avut și el câteva cerințe ciudate: să fie ars cu țigara este doar una dintre ele, dar nu la fel de ieșite din comun ca cele ale lui Marlon, care îl punea pe partenerul său să-l privească în timp ce făcea sex cu străini pe care de abia îi întâlnise, notează Daily Mail.

Autorii noii biografii a lui James Dean, Darwin Porter și Danforth Prince, au dezvăluit că relația dintre cei doi actori ar fi fost mult mai complexă decât s-ar fi bănuit vreodată și că Dean era un fel de sclav sexual al lui Brando. Cartea este bazată pe discuțiile purtate de scriitori cu jurnaliști ai vremii și surse care l-au cunoscut pe Dean.

S-au sărutat când s-au cunoscut

James Dean a fost rebelul numărul 1 de la Hollywood
James Dean a fost rebelul numărul 1 de la Hollywood

Cei doi actori s-au cunoscut în 1949, când Brando a ținut un discurs în New York. James a fost prezent în sală și nu a ezitat să-și exprime admirația și să declare că este cel mai mare fan al interpretului lui Vito Corleone. După ce au avut o mică discuție, Brando l-a sărutat  pe fanul său, cel care avea să-i devină coleg de breaslă, întrucât a crezut că acesta este îndrăgostit de el.

După un timp au devenit nedespărțiți, iar prietenii lor faimoși au putut observa că Dean începuse să-l iubească pe cel pe care îl admira atât de tare. Cu toate acestea, Stella Adler, actriță și una dintre apropiatele lor a spus că Brando nu ar fi avut niciodată sentimente atât de puternice pentru partenerul lui: "Cred că Dean era îndrăgostit de Brando".

Stanley Haggert, unul dintre prietenii lui James Dean, a fost citat în carte: "Cred că Jimmy era implicat într-o relație de tipul șoarece-pisică cu Brando, în care Brando era pisica, desigur. Cred că Brando îl folosea într-un mod sadic pe Jimmy, care îl urma peste tot ca un cățeluș cu limba scoasă."

Și Rogers Brackett, un director de publicitate și iubitul lui Dean, a povestit o scenă care l-a lăsat mut de uimire. Partenerul lui avea, la un momnet dat, trupul acoperit de arsuri de țigară cauzate de Brando: "Am fost pe cale să sun la poliție pentru a-l denunța pe nenorocir, dar Jimmy mi-a spus că el i-a cerut să facă asta. Pentru prima dată în viață, mi-am dat seama ce mascochist avea Jimmy să devină."

Marlon Brando este cunoscut nu doar pentru cariera sa de actor și regizor, ci și pentru viața tumultoasă. A fost tatăl a 16 copii, dintre care trei adoptați. Mai mult, a recunoscut și că a făcut sex cu bărbați, dar și că a avut o aventură cu Marilyn Monroe. Modul în care a interpretat rolul lui Vito Corleone din primul film din seria "Nașul" a lui Francis Ford Coppola l-a plasat în rândul celor mai buni actori de la Hollywood.


    Marlon Brando, pe cât de celebru, pe atât de controversatFoto: Getty
Marlon Brando, pe cât de celebru, pe atât de controversatFoto: Getty

James Dean a fost un adevărat rebel, model al  răzvrătirilor tinerilor din toată lumea. A decdat la doar 24 de ani din cauza unui accident de mașină. A fost primul actor care a primit o nominalizare la Oscar după moarte. Orientarea sa sexuală a fost îndelung dezbătută, mai ales în ceeace privește întreținerea de relații sexuale atât cu femei, cât și cu bărbați.

Marlon Brando și James Dean ar fi avut o relație tumultoasă în fara ecranului
Marlon Brando și James Dean ar fi avut o relație tumultoasă în fara ecranului
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
fata diavol jpg
dog 1168663 1920 jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Fost interlop cunoscut preda la un liceu din turda png
image
image
image
image
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg