James Franco plătește peste 2 milioane de $ într-un proces în care e acuzat de comportament sexual neadecvat

image
James Franco, de acord să plătească peste 2 milioane de dolari pentru soluţionarea unui proces în care e acuzat de comportament sexual neadecvatFoto: Getty

James Franco (43 de ani) a fost de acord să plătească mai mult de 2 milioane de dolari pentru soluţionarea unui proces în care este acuzat de mai multe foste cursante de comportament sexual neadecvat.

În 2019, pe numele actorului a fost deschis un proces colectiv. Sarah Tither-Kaplan şi Toni Gaal, care au participat la cursurile şcolii lui de actorie, Studio 4, ce a funcţionat între 2014 şi 2017, au declarat că ele şi alte studente au fost constrânse de actorul și regizorul James Franco şi partenerii lui să filmeze acte sexuale. În proces, şcoala sa de actorie a fost descrisă ca „frauduloasă”. 

Miercuri, 30 iunie, a fost făcut public că echipa de avocaţi a reclamantelor a propus o înţelegere de 2,2 milioane de dolari unui judecător din Los Angeles, care urmează să o aprobe. La momentul demarării acţiunii legale, un avocat al lui Franco a spus că acuzaţiile au fost demontate şi le-a respins ca reprezentând „un proces obscen menit să aducă publicitate”, potrivit news.ro.

Aproximativ 1 milion de dolari din plată va reveni reclamantelor şi puţin peste 1 milion de dolari, într-un „fond comun” pentru soluţionarea unor posibile acuzaţii ce ar putea să apară din partea altor membri ai procesului colectiv.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Ion Hristescu png
3 paula seling png png
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
Sumudica2 jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău