Jane Fonda, aproape neschimbată după 50 de ani! Nu-şi arată deloc vârsta FOTO

Ultima actualizare:

    Jane Fonda: în stânga, în rolul din "Barbarella" (1968), în dreapta, la Cina de la Casa Albă, 2015Foto: Guliver/Getty
Jane Fonda: în stânga, în rolul din "Barbarella" (1968), în dreapta, la Cina de la Casa Albă, 2015Foto: Guliver/Getty

Jane Fonda este una dintre cele mai cunoscute actriţe americane, cu o carieră impresionantă. Vedeta de 77 de ani e în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă, datorită faptului că tatăl ei a fost actorul Henry Fonda. Fost model, Jane Fonda şi-a păstrat frumuseţea şi este aproape neschimbată după 50 de ani de carieră la Hollywood.

Jane Fonda este un nume important la Hollywood, cu o carieră de 50 de ani. Însă dacă o vezi, nici nu ai crede că au trecut atât de mulţi ani peste faimoasa actriţă. 

Jane, care a fost model înainte de a începe să joace în filme, este o femeie foarte frumoasă şi care este foarte atentă la felul în care arată, chiar dacă a ajuns la o vârstă considerabilă, de 77 de ani. 

Fiica actorului Henry Fonda, unul dintre greii Hollywood-ului, Jane a devenit un sex simbol după ce a jucat în filmul de science fiction "Barbarella" (1968). Deşi au trecut 50 de ani de atunci, Jane are aceaşi siluetă de invidiat. Recent, la Cina Corespendenţilor de la Casa Albă, Jane a purtat o rochie neagră, lungă, cu paiete şi mulată, în care nici nu i-a fi dat 77 de ani. 

Jane Fonda a recunsocut că s-a operat

Actrița americană crede că şi-a dezvoltat „un simţ mai amplu al propriei stări de bine” în ultimii ani şi acum se simte „ca o altă fiinţă umană” în comparaţie cu perioada în care avea vârsta de 60 de ani.

„Oamenii spun: «Dumnezeule! Cum reuşeşti să te menţii atât de... bla bla bla». E simplu. Am făcut o operaţie estetică. Am vorbit deja despre acest lucru. Nu contează. Ceea ce contează este să înţelegi că întotdeauna poţi să te simţi mai bine. Că trebuie să continui să ai încredere. Devine mai greu pe măsură ce îmbătrâneşti. Dar trebuie să rămâi curajos şi să continui să mergi dincolo de zona ta de confort şi să descoperi acele lucruri de care ai nevoie pentru a deveni aşa cum îţi doreşti să fii”, a adăugat Jane Fonda.

Jane Fonda, carieră de peste 50 de ani

Născut în 1937, Jane Fonda a jucat în peste 40 de filme, printre care "Barbarella" (1968), "Şi caii se împuşcă, nu-i aşa?" (1969) şi "Julia" (1977). Ea a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 1971, pentru pelicula „Klute“ şi în 1978, pentru rolul din „Coming Home“.

Jane Fonda a revenit pe marile ecrane în 2005, după o pauză de 15 ani, şi a jucat recent în serialul „The Neewroom“. De asemenea, aceasta a interpretat-o pe Nancy Regan, văduva fostului preşedinte american Ronald Reagan, în filmul regizat de Lee Daniels, „The Butler“.

Jane Fonda este cunoscută şi ca activist politic, ea protestând faţă de războiul din Vietnam în anul 1970, iar autobiografia ei, „My life so far“, a fost în lista de bestselleruri a „New York Times“.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
cary grant jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net