Jane Fonda, atunci și acum. A demonstrat că e mai mult decât fiica lui Henry Fonda

Ultima actualizare:

    Jane Fonda are 78 de anifoto: Arhiva personală
Jane Fonda are 78 de anifoto: Arhiva personală

Cu puţin efort, chiar şi astăzi ar putea îmbrăca sumarul costum din Barbarella, cu care a înne­bunit o planetă, în 1968. A fost anul în care Jane Fonda, la 29 de ani, dădea un nou sens concep­tului de sex-simbol, dar şi cel în care voia să de­monstreze Hollywoodului că e mai mult decât fiica lui Henry Fonda, actorul care a fermecat Broadway-ul în anii ’30.

O luptă personală în care avea să se angajeze pentru mult timp, dar care avea s-o subjuge, din cauza unui principiu inoculat încă din copilărie: „Am crescut în anii ’50 şi am învăţat de la tatăl meu că imaginea e singura care contează“, spune Jane Fonda. „A fost tatăl meu, l-am iubit, dar mi-a indus ideea că dacă nu arăţi perfect, nu vei fi iubit, ceea ce este greşit“, crede ea acum, la 78 de ani. Iar cu o mamă ca Frances Ford Seymour Brokaw, o ca­nadiancă frumoasă şi bogată, descendentă din vechea aristocraţie britanică şi urmaşă a uneia dintre soţiile lui Henric al VIII-lea, Lady Jane Seymour, micuţa Lady Jane, aşa cum era alin­tată, a crescut în luminile rampei şi a învăţat de timpuriu lecţia celebrităţii.

Desigur, ea a înţeles repede că statutul ei se datora în mare parte aspectului ei fizic şi că na­tura trebuie ajutată continuu. Ca şi alte actriţe, pentru a-şi păstra faima şi statutul de femeie fa­tală, a fost bulimică şi a apelat la operaţii estetice de lifting, liposucţie, implant mamar şi injecţii cu colagen şi botox. În tinereţe, pe când făcea modelling, n-ar fi recunoscut nici în ruptul ca­pului că trăieşte numai cu ţigări, cafea şi iaurt cu căpşuni.

Citește pe www.okmagazine.ro acest material despre viața lui Jane Fonda!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
banner Lavinia Petrea png
iulia vantur si salman khan 8 webp
iulia si mihai albu jpg
carmen harra piersic 1868x1080 1 jpg
florin piersic bianca dragusanu jpg
dan negru facebook jpg
banner gabriela cristea png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net