Jane Fonda, la 80 de ani: «Am crezut că voi muri singură şi depedentă de ceva»

Ultima actualizare:

    Jane Fonda spune că a devenit un om mai bun la 80 de anifoto: Hepta
Jane Fonda spune că a devenit un om mai bun la 80 de anifoto: Hepta

Jane Fonda a împlinit 80 de ani la 21 decembrie. Actriţa a acordat un interviu sincer în care a vorbit despre droguri, problemele de sănătate şi momentul în care a fost abuzată în copilărie. Diva de la Hollywood a mărturisit că nu se gândea că va ajunge la 30 de ani, că va muri singură şi dependentă de ceva.

"Nu m-am imaginiat niciodată la 30 de ani", a declarat actriţa pentru revista People într-un interviu publicat miercuri, scrie news.ro

"Am presupus că nu voi trăi foarte mult şi că voi muri singură şi depedentă de cine ştie ce. Nu m-am gândit că voi trăi atât de mult, că voi fi energică şi sănătoasă şi încă în activitate. Sunt recunoscătoare", a adăugat ea. 

Mama ei s-a sinucis pe când actriţa avea doar 12 ani

Jane a vorbit deschis despre experiențele dureroase din trecutul ei. Mama lui Jane Fonda s-a sinucis pe când actriţa avea 12 ani şi în acelaşi an, tatăl ei, actorul Harry Fonda, s-a recăsătorit.

Jane Fonda a fost violată și abuzată sexual în copilărie. ”Am fost violată, am fost abuzată sexual în copilărie şi am fost concediată pentru că nu am vrut să mă culc cu şeful meu. Am crezut mereu că era vina mea. Am crezut că nu am făcut sau nu am spus ceea ce trebuia”, a mărturisit Jane Fonda, într-un alt interviu acordat tot revistei People.  

Actriţa de 80 de ani a mai spus că fumează marijuana "din când în când", însă a recunoscut faptul că acest drog îi afectează deseori judecata .

"Sunt recunoscătoare că am devenit mai bună la 80 de ani", a declarat actriţa. "Sunt mai puţin critică. Sunt iertătoare. Nu am fost mereu sinceră. Am muncit din greu ca să devin un om mai bun". 

A câştigat primul Oscar la 35 de ani

Fonda a câştigat primul Oscar în 1972, la vârsta de 35 de ani, pentru rolul din "Klute" şi l-a câştigat pe al doilea în 1978, pentru interpretarea din drama de război "Coming Home". 

Jane Fonda a fost căsătorită de trei ori - cu regizorul Roger Vadim, în perioada 1965-1973, cu Tom Hayden, în perioada 1973-1990, şi cu magnatul media Ted Turner, în perioada 1991-2001.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Un avion militar ucrainean a intrat în spațiul aerian al României  A fost interceptat și escortat pentru aterizare imediată la Baza 95 Aeriană Bacău jpeg
image
image
image
image
image
image
simona gherghe colaj facebook jpg
lavinia parva stefan banica celebrity awards 2014 1 0 jpeg
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net