Jane Seymour a renunțat complet la fițe. În ce bodegă merge să ia prânzul actrița din serialul ”Dr. Quinn”?

Ultima actualizare:

    Jane Seymour și-a surprins fanii când le-a arătat unde obișnuiește să mănânce prânzulfoto: Instagram
Jane Seymour și-a surprins fanii când le-a arătat unde obișnuiește să mănânce prânzulfoto: Instagram

Jane Seymour și-a surprins iar fanii cu o fotografie neobișnuită! Actrița devenită celebră datorită rolului din serialul de succes ”Dr. Quinn” (1993-1998) și-a surprins recent fanii cu o fotografie neobișnuită a locului unde obișnuiește să ia masa. Nu e vorba de un restaurant de fițe, ci mai degrabă de o bodegă extrem de liniștită de la marginea unei autostrăzi.

Jane Seymour, 70 de ani, nu stă locului nici în timpul celui de al patrulea val al pandemiei. Actrița s-a fotografiat în fața restaurantului ”Mila 62” din Yucca Valley, California. Ea a recunoscut că preferă să se urce în mașină și să meargă kilometri întregi pentru a putea mânca în siguranță, fără grija că ar putea fi infectată cu noul coronavirus de clienții neglijenți din Los Angeles. Ea a postat câteva fotografii din interiorul localului, aflat pe marginea unei autostrăzi, în mijlocul pustietății și a apreciat că mâncarea e gustoasă, ieftină și bodega este goală mai tot timpul pentru că nu e frecventată de prea mulți clienți. După ce a recunoscut că întreg anul 2020 l-a petrecut ascunsă în casa ei din Los Angeles, California, după ce s-a vaccinat cu ambele doze anti-COVID-19, Seymour a început să călătorească. A fost în Irlanda unde a filmat pentru o producție ce urmează să fie lansată în 2022. Apoi renunțat la confortul casei ei pentru o drumeție în munți.

Citește și:

Jane Seymour neschimbată în aproape 30 de ani! Arată la fel ca în ”Dr. Quinn”

Ce bine arată Jane Seymour la 70 de ani! Ce secrete are Dr Quinn

Jane Seymour s-a lansat în modă la 70 de ani

Jane Seymour a fost căsătorită de patru ori, cu Michael Attenborough, între 1971-1973, Geoffrey Planer, între 1977-1978, David Flynn, între 1981-1992, şi James Keach, între 1993-2015. Are patru copii, Katherine (39 de ani), Sean (34 de ani), Stacy şi Kristopher, de 25 de ani, şi o avere de 60 milioane de dolari. În perioada pandemiei de COVID-19 a început că creeze acasă diferite forme de eșarfă și în urmă cu mai puțin de patru luni și-a deschis o afacere și vinde eșarfe colorate prin intermediul Internetului. Și asta numai din pasiune.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net