Jason Donovan a descoperit elixirul tinereții! Este la fel de șarmant ca acum 32 de ani!

Ultima actualizare:
Jason Donovan zice că se menține pentru că se plimbă zilnic cu bicicleta
Jason Donovan zice că se menține pentru că se plimbă zilnic cu bicicleta

Jason Donovan este la fel de șarmant ca acum 32 de ani, când făcea celebrul duet cu Kylie Minogue. El a fost surprins recent de paparazzi în capitala britanică.

Cântărețul și actorul Australian Jason Donovan (52 de ani) este la fel de șarmant ca acum 32 de ani, când făcea celebrul duet împreună cu Kylie Minogue (52 de ani). El a fost surprins recent în timp ce mergea cu bicicleta la supermarket-ul Sainsbury's, din vestul Londrei, ca să cumpere alimente. El a devenit cunoscut  datorită prestanței din serialul ”Vecini de coșmar” și mai ales după ce a devenit primul iubit al cântăreței Kylie Minogue. Însă relația lor nu a rezistat decât din 1984 până în 1989. A rămas doar ca amintire duetul lor de succes internaţional „Especially for You”, lansat la 28 noiembrie 1988. În prezent, |Donovan locuiește împreună cu soția sa, Angela, și doi dintre copiii lor, Zac, de 17 ani, și Molly, de 7 ani, la Londra. Joacă în muzicalul ”War of the Worlds”, cu care face turnee în SUA și Australia.

Blestemul lui Kylie Minogue. 8 relații, dar niciun mariaj

Kylie Minogue, la fel de sexy ca la 18 ani

Arată foarte bine, deși a fost dependent de droguri

Jason Donovan s-a născut la 1 iunie 1968 la Melbourne, în Australia. Este fiul unui actor și al unei jurnaliste. În anii 1990, a avut o gravă dependență de cocaină, dar a reușit să o învingă. Culmea este că acum nu îi pare rău de acea perioadă rebelă din viața lui. Însă astăzi îi spune fiicei lui, Jemma Donovan, de 19 ani, care joacă, la rândul ei, în ”Vecini de coșmar”, să nu se atingă de droguri. Jason mărturisește că se menține tânăr în primul rând pasiunii sale de a merge cu Bicicleta zilnic.

Se simte foarte bine în familie. Are acasă tot confortul, cu multe covoare și multă sticlă, așa cum îi place lui. Îi mai place să se uite la filme și să se delecteze cu brânză și vin. În rest, încearcă să mănânce cât mai sănătos. Alte secrete care îl fac să se mențină bine pentru vârsta lui sunt că îi place mult să râdă și să muncească, să fie mereu activ. Jason Donovan a cunoscut-o pe soția sa, Angela, în 1998. S-au căsătorit în 2008, în Bali, și au trei copii, Jemma, Zach și Molly. Unul dintre cele mai cunoscute cântece ale lui este ”Sealed with a kiss”. A vândut peste 30 de milioane de discuri în lume și are o avere de 10 milioane de dolari. Jason Donovan este la fel de șarmant ca acum 32 de ani, când făcea duet cu Kylie Minogue.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net