Jason Priestley, amintiri neprețuite despre Luck Perry. Ce mesaj tulburător a transmis

Ultima actualizare:

Jason Priestley, unul din parteneri lui Luck Perry pe platourile de filmare la Beverly Hills 90210 și unul din prietenii buni ai lui a adus un omagiu la împlinirea a patru ani de la moartea șocantă a lui Luck Perry la numai 52 de ani, spunând că oricât timp ar trece, rămâne permanent prezent în inimile celor care au format gașca din serialul care a spart topurile în anii '90.

image

Jason Priestley a fost invitat la podcastul „ Hey Dude... The 90s Called” și a depănat amintiri despre bunul său prieten Luck Perry, scrie People. Momentul vine la împlinirea a patru ani de când actorul adulat de adolescenții anilor '90 a murit în urma unui accident vascular la numai 52 de ani.

"Luke și cu mine eram prieteni foarte buni și când lucram împreună la pentru serial, eram prieteni foarte buni și în afara acestuia", a spus Priestley care acum are 53 de ani, scrie People.

„Aș vrea să sune la ușă”

Priestley a depăn at amintiri despre perioada în care preitenia lui cu Luck Perry era extraordinară, erau tineri și în afară să trăiască frumos nu făceau altceva.

„Locuia la trei străzi distanță de mine în Los Angeles și venea cu bicicleta până la mine acasă. Aș vrea să sune la ușă. Aș spune: „Cine e acolo?” și aș deschide ușa și cânmd l-aș vedea pe Luke, aș spune „Hei, omule, ce faci?”

Prietenia lor a continuat și după  celebra serie 90210 care s-a încheiat în anul 2000.

„Am lucrat împreună de mai multe ori în afara spectacolului și ne-am bucurat foarte mult de toți anii pe care i-am avut împreună, dar, din păcate, acest lucru a fost întrerupt”, a spus Priestley.

„Este un dulce-amărui fiecare martie, atunci când omagiem trecerea sa din această lume”.

jason priestley luke perry jpeg

„Amintește-ți să petreci timp cu oamenii pe care îi iubești”

„A fost un șoc înfricoșător! Luke a fost unul dintre cei mai dulci, cei mai amabili, a fost literalmente unul dintre mei prieteni încă de la început, din LA”, a spus și David Lascher, prezent la emisiune și a completat spunând că dispariția lui Luke a fost devastatoare pentru el.

Profund afectat de amintirile pe care le-a adunat în timpul vieții alături de Luck Perry, Janson Priestley a spus:

„A fost un lucru cu adevărat ciudat care s-a întâmplat cu el și a fost un bun moment să îți dai seama că trebuie să petreci timp cu oamenii pe care îi iubești și să nu iei niciodată nimic ca fiind de la sine garantat”, a mai spus Priestley despre pierderea lui Perry.

Imediat după moartea lui Luck Perry, iubitul ei în filmul Beverly Hills 90210, Shannen Doherty și-a exprimat tristețea într-o declarație pentru PEOPLE.

"Sunt în stare de șoc. Am inima frântă. Devastată de pierderea prietenului meu", a spus Doherty. „Am atât de multe amintiri cu Luke care mă fac să zâmbesc și care sunt pentru totdeauna întipărite în inima și mintea mea.”

„Luke a fost un om inteligent, tăcut, umil și complex, cu o inimă de aur și un izvor nesfârșit de integritate și iubire”, a adăugat ea.

Perry a murit la vârsta de 52 de ani în martie 2019, după ce a suferit un accident vascular cerebral în casa sa din Sherman Oaks, California, pe 27 februarie 2019. O sursă a declarat pentru PEOPLE la acea vreme că actorul nu și-a recăpătat niciodată cunoștința. El a fost declarat mort după o spitalizare de cinci zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net