Javier Bardem: ”Nu există nicio parte bună a celebrității”

Ultima actualizare:

    Javier Bardem și Penelope Cruz au doi copii și un mariaj fericitfoto: arhivă OK!
Javier Bardem și Penelope Cruz au doi copii și un mariaj fericitfoto: arhivă OK!

E cel mai mare fan AC/DC şi nu are carnet de condus. Dacă-l vedeţi în filme la volan, e doar de faţadă… Vine din Insulele Canare şi e ateu. „Respect credinţa oame­nilor, dar nu respect manipularea acestei credinţe pen­tru a crea teamă şi control. Eu cred în Al Pacino, nu în Dumnezeu“, explică el.

Până să ajungă cel mai talentat şi îndrăgit actor al Spaniei a oscilat între două extreme: rugby-ul şi pictura. A şi studiat pictura vreme de patru ani la Madrid’s Escuela de Artes y Oficios. Disperat să câştige un ban cu care să se întreţină ca pictor, a început să lucreze pe ici, pe colo ca actor. Să nu vă întrebaţi cum de s-a gândit la asta. Practic, Bardem a cedat atunci în faţa unei tradiţii de familie, fiindcă ac­toria e fără îndoială înscrisă în ADN-ul său. „Mama e actriţă. Bu­nicul şi bunica au fost actori. Părinţii bunicilor mei au fost actori într-o vreme când actorilor nu li se permitea să fie înmormântaţi pe pământ sfânt. Groaznic! Unchiul meu e actor, fratele meu şi verii mei, la fel. Sora a abandonat această meserie. De când m-am năs­cut, am văzut tot ce vă poate trece prin cap despre viaţa unui actor. Aşa că pentru mine asta cu succesul şi celebritatea, toată nebunia asta nu are cum să fie o capcană, nu are cum să mă prindă. La fel cum nu cred nici în ratare. Cred doar în dedicaţia pentru această meserie“, spune spaniolul.

Finalmente, a renunţat la pictură pentru actorie, fiindcă oricum era un pictor netalentat, după spusele lui. Iar apoi, în perioada de început, când găsea greu joburi ca actor, s-a gândit să muncească ca… stripper.

Citește pe www.okmagazine.ro mai multe despre soțul lui Penelope Cruz!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image
actualitate.net
image
actualitate.net