Jay-Z, dezvăluiri despre viața de familie: ”Nu forțez copiii să fie cântăreți”

Ultima actualizare:

    Jay Z acceptă foarte rar să acorde interviuriFoto: Instagram
Jay Z acceptă foarte rar să acorde interviuriFoto: Instagram

Rapperul Jay-Z a spus într-un interviu că nu își va forța copiii să devină cântăreți. El vrea să facă un imperiu de afaceri pentru ei.

Rapperul Jay-Z (51 de ani) a declarat că nu îi forțează pe cei trei copii ai săi să devină cântăreți. El a lansat o campanie publicitară împreună cu o companie de încălțăminte sport. Într-unul din rarele interviuri pe care a acceptat să-l acorde, dat publicității recent în ediția de duminică a ziarului ”Time”, soțul lui Beyoncé (39 de ani) a spus că nu îi va forța pe copiii lor, Blue Ivy, de 9 ani, și gemenii Sir și Rumi, de 4 ani, să calce pe urmele părinților în muzică. De aceea vrea să facă un imperiu în domeniul afacerilor pentru ei.

Beyoncé, dată în vileag de primul iubit de când nu mai e virgină

Beyonce a născut în mare secret gemeni. Când i-a adus pe lume, de fapt, cântăreața

Fiica are deja în palmares un Grammy

Copiii ui Jay Z duc viață de prinți. Ei trăiesc împreună cu părinţii într-un palat de 90 de milioane de dolari din Bel Air, SUA, cu 8 dormitoare, 11 băi, 4 piscine, cinema, spa, garaj cu 15 limuzine, şi au la dispoziţie un avion privat. Blue Ivy Carter, fiica cea mare, a devenit a doua cea mai tânără persoană care a câştigat un premiu Grammy, bătând mari vedete, cum ar fi Harry Styles, de 27 de ani, şi Drake, de 34 de ani. Are stilistul ei personal şi angajat special care îi face cumpărăturile. Stilistul fetiţei se numeşte Manuel Mendez şi e la dispoziţia ei permanentă din 2009. Micuţa nu poartă decât hăinuţe de la cele mai faimoase case de modă. A fost văzută cu geantă Louis Vuitton, de 1.760 de dolari, poşetă Valentino de 2.452 dolari, rochie cu diademă de diamante, de 11.122 de dolari. Mendez trebuie să aibă grijă să-i asigure numai haine după ultima modă. Rapperul Jay-Z a spus într-un interviu că nu își va forța copiii să devină cântăreți, deși fiica a luat deja un Grammy.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net