Jay-Z îşi va lansa propriul parfum. Când va avea loc evenimentul

Ultima actualizare:

    Jay-Z
Jay-Z

Jay-Z urmează să intre şi el luna aceasta în rândul celebrităţilor care şi-au lansat pe piaţă parfumuri. Rapperul a anunţat recent că întenţionează să scoată pe piaţă un parfum care să-i poarte numele, însă evenimentul este departe de a fi unul liniştit şi lipsit de controverse.

Se pare că Jay-Z a a les să-şi lanseze parfumul într-un lanţ de magazine american acuzat luna trecută de rasism, după ce doi clienţi de culoare au fost reţinuţi la ieşirea din magazin şi întrebaţi cum de şi-au permis să cumpere nişte produse foarte scumpe. Ambii clienţi au dat apoi în judecată lanţul de magazine, pe motiv de rasism, informează contactmusic.com, conform Mediafax.

Se pare că cele două incidente l-au înfuriat pe cântăreţ, care a decis să rupă legăturile cu proprietarii lanţului de magazine, cu care se asociase în vederea lansării unei colecţii de haine.

Se pare că proprietarii lanţului de magazine şi-au cerut scuze pentru faptul că i-au implicat numele într-un scandal de rasism, iar soţul lui Beyonce a decis să continue colaborarea cu ei.

Astfel, rapperul îşi va lansa în acest lanţ de magazine primul său parfum, Gold, pe 20 noiembrie. Jay-Z plănuieşte să extindă linia de cosmetice cu un deodorant şi geluri de duş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net