Jean-Claude Van Damme, f─âr─â masc─â la teras─â? Actorul de 60 de ani se simte ├«n siguran╚Ť─â ├«n compania prietenului s─âu

image
Jean-Claude Van Damme, 60 de ani, s-a pozat la teras─â al─âturi de amicul s─âu Davide Castrofoto: Instagram

Lumea e r─âv─â╚Öit─â de pandemie, iar unii ├«╚Öi v─âd lini╚Öti╚Ťi de vacan╚Ť─â! Jean Claude van Damme, ├«n v├órst─â de 60 de ani, a postat o fotografie ├«n care apare f─âr─â masc─â la terasa restaurantului ÔÇŁThe RoxxyÔÇŁ de pe insula St. Maarten, din Caraibe. Imaginea i-a ├«nfuriat pe fanii lui care l-au acuzat c─â se crede ÔÇŁSoldatul UniversalÔÇŁ ├«n cea mai mare criz─â a omenirii din istoria recent─â.

Actorul de 60 de ani cunoscut pentru rolurile din ÔÇŁSport s├óngerosÔÇŁ (1988), ÔÇŁSoldatul UniversalÔÇŁ (1999) sau ÔÇŁLionheartÔÇŁ (1990) a postat o fotografie al─âturi de buc─âtarul ╚Öef Davide Castro ├«n timp ce lua cina f─âr─â s─â fie stresat de pandemie. ├Än St. Maarten au fost raportate 2.118 de ├«mboln─âviri de la ├«nceputul pandemiei, dar la ├«nceputul lunii ianuarie restric╚Ťiile au fost relaxate. ├Än prezent sunt 27 de cazuri active, dou─â persoane sunt spitalizate ╚Öi bilan╚Ťul deceselor a r─âmas de trei luni la 27. ├Än St. Maarten au fost f─âcute 23.608 de teste, dintre care 2.614 pe aeroport. Ieri doar 30 de turi╚Öti se aflau ├«n carantin─â dup─â ce ajunseser─â aici pentru a-╚Öi petrece concediul. Jean-Claude are o avere de 40 de milioane de dolari ╚Öi a petrecut ├«nceputul anului 2021 ├«n vacan╚Ť─â cu mama lui. El a revenit ├«n SUA pentru scurt timp ╚Öi ├«n urm─â cu o s─âpt─âm├ón─â s-a ├«ntors ├«n Caraibe la invita╚Ťia amicului s─âu Castro. La nivel mondial, pandemia a infectat peste 126 de milioane de oameni ╚Öi a r─âpus 2,8 milioane.

Citește și:

Dezv─âluiri incendiare! Cum s-a distrus Jean-Claude Van Damme din cauza cocainei?

Blonda asta îl ţine în lesă pe Van Damme?

A petrecut în Caraibe Crăciunul și Revelionul, alături de mama lui

Chiar dac─â suntem ├«n plin─â pandemie de COVID-19, celebrul actor Jean Claude Van Damme (60 de ani) nu a renun╚Ťat la vacan╚Ťa tradi╚Ťional─â de Cr─âciun. El a fost de s─ârb─âtori cu mama lui, Eliana Van Varenbergh, de 85 de ani, ├«n Insula St. Barts, din Caraibe. Actorul de origine belgian─â a fost ├«nsurat de 5 ori cu 4 femei diferite. ├Än prezent el e c─âs─âtorit cu Gladys Portugu├ęs. S-au rec─âs─âtorit ├«n 1999, dup─â ce au divor╚Ťat ├«n 1992, ├«n urma unei prime c─âsnicii, care a durat 5 ani. ├Ämpreun─â cu aceasta are 2 copii, Kristopher, de 33 de ani, ╚Öi Bianca Brigitte, de 30 de ani. Starul, care are o avere de 40 milioane $, a mai fost ├«nsurat cu Maria Rodriguez, ├«ntre 1980-1984, Cynthia Derderian, ├«ntre 1985-1986, ╚Öi Darcy LaPier, ├«ntre 1994-1997. 

bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lidia buble png
image png
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg