Jean-Claude Van Damme, fără mască la terasă? Actorul de 60 de ani se simte în siguranță în compania prietenului său

image
Jean-Claude Van Damme, 60 de ani, s-a pozat la terasă alături de amicul său Davide Castrofoto: Instagram

Lumea e răvășită de pandemie, iar unii își văd liniștiți de vacanță! Jean Claude van Damme, în vârstă de 60 de ani, a postat o fotografie în care apare fără mască la terasa restaurantului ”The Roxxy” de pe insula St. Maarten, din Caraibe. Imaginea i-a înfuriat pe fanii lui care l-au acuzat că se crede ”Soldatul Universal” în cea mai mare criză a omenirii din istoria recentă.

Actorul de 60 de ani cunoscut pentru rolurile din ”Sport sângeros” (1988), ”Soldatul Universal” (1999) sau ”Lionheart” (1990) a postat o fotografie alături de bucătarul șef Davide Castro în timp ce lua cina fără să fie stresat de pandemie. În St. Maarten au fost raportate 2.118 de îmbolnăviri de la începutul pandemiei, dar la începutul lunii ianuarie restricțiile au fost relaxate. În prezent sunt 27 de cazuri active, două persoane sunt spitalizate și bilanțul deceselor a rămas de trei luni la 27. În St. Maarten au fost făcute 23.608 de teste, dintre care 2.614 pe aeroport. Ieri doar 30 de turiști se aflau în carantină după ce ajunseseră aici pentru a-și petrece concediul. Jean-Claude are o avere de 40 de milioane de dolari și a petrecut începutul anului 2021 în vacanță cu mama lui. El a revenit în SUA pentru scurt timp și în urmă cu o săptămână s-a întors în Caraibe la invitația amicului său Castro. La nivel mondial, pandemia a infectat peste 126 de milioane de oameni și a răpus 2,8 milioane.

Citește și:

Dezvăluiri incendiare! Cum s-a distrus Jean-Claude Van Damme din cauza cocainei?

Blonda asta îl ţine în lesă pe Van Damme?

A petrecut în Caraibe Crăciunul și Revelionul, alături de mama lui

Chiar dacă suntem în plină pandemie de COVID-19, celebrul actor Jean Claude Van Damme (60 de ani) nu a renunțat la vacanța tradițională de Crăciun. El a fost de sărbători cu mama lui, Eliana Van Varenbergh, de 85 de ani, în Insula St. Barts, din Caraibe. Actorul de origine belgiană a fost însurat de 5 ori cu 4 femei diferite. În prezent el e căsătorit cu Gladys Portugués. S-au recăsătorit în 1999, după ce au divorțat în 1992, în urma unei prime căsnicii, care a durat 5 ani. Împreună cu aceasta are 2 copii, Kristopher, de 33 de ani, și Bianca Brigitte, de 30 de ani. Starul, care are o avere de 40 milioane $, a mai fost însurat cu Maria Rodriguez, între 1980-1984, Cynthia Derderian, între 1985-1986, și Darcy LaPier, între 1994-1997. 

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
sotie cumpanasu jpg
Dorian Popa
cub laurette png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cristina rus accident 2 JPG
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png