Jean Claude Van Damme, rămâne ”băiatul mamei” și la 60 de ani. Ce mesaj de suflet i-a transmis femeii


    Jean Claude Van Damme și Eliana Van Varenbergh, 85 de ani, în timpul vacanței din Caraibefoto: Instagram
Jean Claude Van Damme și Eliana Van Varenbergh, 85 de ani, în timpul vacanței din Caraibefoto: Instagram

Jean Claude Van Damme, în vârstă de 60 de ani, este extraordinar de atent ca mamei lui să nu îi lipsească nimic. Recent, el a postat o fotografie pe contul lui de Instagram și i-a adus un omagiu emoționant Elianei Van Varenbergh, care are 85 de ani.

Ce dacă e pandemie! Jean Claude Van Damme, în vârstă de 60 de ani a pus pe primul plan dorința mamei lui și a plecat în vacanța tradițională de Crăciun. Van Damme și mama sa, Eliana Van Varenbergh, de 85 de ani, a petrecut trecerea dintre ani pe Insula St. Barts din Marea Caraibelor. S-au întors abia la finele lunii ianuarie și încă amintirile din concediu sunt proaspete. Van Damme a postat recent o poză cu mama lui, în vacanță pe contul lui de Instagram și subliniază că e cea mai importantă femeie din viața lui. Evident, prima care a apreciat mesajul emoționant a fost chiar sora actorului Veronique care este cu trei ani mai mică decât el.

Citește și:

VIDEO Van Damme a devenit viral! Actorul a „rupt” Internetul cu un dans pe o piesă de la Morandi. Vezi aici mișcările

Ce fiică frumoasă are Jean Claude Van Damme!

Are o avere de peste 40 de milioane de dolari

Jean Claude Van Damme este într-o formă fizică de invidiat, chiar dacp anii au trecut peste el. Face forță în mod regulat în sala de gimnastică din casa sa din Los Angeles și este foarte atent la ce mănâncă. Actorul de origine belgiană a fost însurat de nu mai puțin de cinci ori cu patru femei diferite. În prezent, el e căsătorit cu Gladys Portugués. S-au recăsătorit în 1999, după ce au divorțat în 1992, după un mariaj de 5 ani plin de năbădăi. El a mai fost însurat cu Maria Rodriguez, între 1980-1984, Cynthia Derderian, între 1985-1986, și Darcy LaPier, între 1994-1997. Cu Gladys are doi copii, pe Kristopher, de 33 de ani, și Bianca Brigitte, de 30 de ani. Van Damme are o avere estimată la 40 milioane $. 

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
femeie frig casa jpeg
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png