Jennifer Garner, gravidă a 4-a oară şi tot divorţează


    Ben Affleck şi Jennifer Garner sunt împreună de zece ani
Ben Affleck şi Jennifer Garner sunt împreună de zece ani

Incredibil! La trei luni după ce a depus actele de divorţ, s-a aflat că actriţa Jennifer Garner ar fi însărcinată cu al patrulea copil. Ben Affleck e disperat să îl ierte după ce a înşelat-o cu bona copiilor.

Revista “In Touch” aruncă “bomba”! Jennifer Garner, de 43 de ani, şi soţul ei, actorul Ben Affleck, de 43 de ani, vor deveni părinţi pentru a patra oară. Cel puţin aşa susţine o sursă apropiată celor doi. Actriţa ar fi aflat că este în primele stadii de sarcină în timp ce turna pentru ultimul ei film, “Miracles from Heaven”, în august, în Atlanta. Însă în ruptul capului nu vrea să renunţe la divorţ. “Jen a fost şocată când şi-a dat seama că e din nou gravidă”, a spus sursa mai sus citată.

La auzul veştii, eroul filmului “Gone Girl”, a început s-o roage în genunchi să-i mai acorde o şansă. Este disperat să-l primească înapoi şi să fie iar o familie. “Ben este gata de orice numai să-l ierte. A promis că va fi un soţ model şi un tată devotat. Este foarte emoţionat că Jen e însărcinată. Vede în asta o speranţă că o va convinge până la urmă să renunţe la divorţ”, a adăugat sursa citată. Ben Affleck a recunoscut că a înşelat-o pe Jennifer Garner cu bona copiilor, Christine Ouzounian, de 28 de ani, şi i-a cerut iertare.

Ben Affleck şi Jennifer Garner au anunţat printr-o declaraţie comună, la 30 iunie, că divorţează, exact cu o zi înainte de a aniversa împlinirea a 10 ani de căsnicie. Ei s-au căsătorit la 29 iunie 2005 şi sunt părinţii a trei copii, Violet, de 9 ani, Seraphina, de 6 ani, şi Samuel, de 3 ani.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
femeie frig casa jpeg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png