Jennifer Garner s-a apucat de grădinărit! Cum și-a surprins fanii fosta soție a lui Ben Affleck?

Ultima actualizare:

    Jennifer Garner, 49 de ani, și-a pus mănușile și salopeta și s-a apucat să pigulească prin grădinăfoto: Instagram
Jennifer Garner, 49 de ani, și-a pus mănușile și salopeta și s-a apucat să pigulească prin grădinăfoto: Instagram

Jennifer Garner, 49 de ani, este o gospodină desăvârșită. Actrița își strânge singură recolta din grădină. Actrița care a fost surprinsă zilele trecute la o piață a țăranilor din Los Angeles în căutare de dovlecei pentru Halloween a ajuns la concluzia că cei mai frumoși dovleci tot în grădina ei cresc.

Jennifer Garner, 49 de ani, și-a surprins fanii într-o postură mai puțin obișnuită. Ea a postat o înregistrare pe contul ei de Instagram în care apare în timp ce grădinărește. Chiar dacă sunt destul de micuți dovleceii din grădina proprie, Garner și-a pus mănușile și salopeta și a început să culeagă recolta. Ea a postat recent o scurtă filmare din timpul grădinăritului și a adunat o grămadă de aprecieri. Garner a fost măritată cu Ben Affleck între 20015 și 2018 și au trei copii împreună, pe Violet, Seraphina și pe Samuel.

Citește și:

Jennifer Garner, surprinsă la piață după ce fostul soț a apărut sărutându-se pasional cu J.Lo

Adio singurătate! Jennifer Garner iubește din nou

Jennifer Garner a divorțat de Ben Affleck în 2018

Jennifer Garner (49 de ani) a fost măritată cu Ben Affleck (49 de ani) între 2005 și 2018, când au divorțat după ce Garner a descoperit că o înșela cu bona copiilor, Christine Ouzounian. Ei au împreună trei copii, Violet (15 ani), Seraphina (12 ani) şi Sam (9 ani).  Ben a declarat că divorțul de Jennifer Garner este cel mai mare regret din viața sa. JLo şi a fost măritată cu cântărețul Marc Anthony, între anii 2004 şi 2014. Ei au împreună o pereche de gemeni, Max și Emme, de 13 ani. JLo a mai fost căsătorită cu Ojani Noa, între 1997-1998 și Cris Judd, între 2001-2003. Între 2011-2016 a avut o relație cu Casper Smart. Jennifer Garner și-a dat aprobarea ca fostul său soț să aibă o altă relație. Jennifer Garner are o avere de 80 de milioane $ și după divorțul de Ben se gândește serios să revină pe platourile de filmare.

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
smiley instagram jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Buhnici Captura Youtube PNG
raul tisa instagram jpg
gabriela cristea tavi clonda webp