Jennifer Garner și-a dat aprobarea ca fostul soț, Ben Affleck, să aibă o relație cu Jennifer Lopez

Ultima actualizare:

    Vrea doar ca el să fie fericitFoto: Instagram
Vrea doar ca el să fie fericitFoto: Instagram

Jennifer Garner și-a dat aprobarea ca fostul său soț, Ben Affleck, să aibă o altă relație. El s-a cuplat cu Jennifer Lopez, împreună cu care a fost chiar logodit în trecut.

Actrița Jennifer Garner (49 de ani) și-a dat aprobarea pentru ca fostul său soț, Ben Affleck (48 de ani), să aibă o altă relație, cu Jennifer Lopez (51 de ani). Atât timp cât fostul ei bărbat nu îi neglijează pe cei trei copii pe care îi au împreună, Garner este de acord cu orice relație are, numai să fie fericit, a spus o sursă apropiată de aceasta. Și fostul soț al lui Jennifer Lopez, Marc Anthony (52 de ani), este de acord ca ea să fie cu Ben, dacă asta o face fericită și totul este bine cu copiii lor. JLo s-a întâlnit cu Jennifer Garner și crede că este o persoană minunată și o mamă minunată. De asemenea, pe ea o atrage Ben pentru că se poartă bine atât cu copiii lui, cât și cu copiii ei. În aprilie, JLo, care are o avere de 400 de milioane de dolari, s-a despărțit de fostul sportiv, Alex Rodriguez, de 45 de ani, după patru ani de relație. Nu demult, Ben Affleck, care are o avere de 150 de milioane de dolari, s-a despărțit de actrița Ana de Armas (33 de ani) după un an de relație.

La 46 de ani, Jennifer Garner e îndrăgostită lulea de John Miller

Jennifer Garner: ”Arăt ca o femeie care a născut trei copii”

Ben zice că divorțul de Garner e cel mai mare regret

Ben Affleck a fost însurat cu actrița Jennifer Garner (49 de ani) între 2005 și 2018, când au divorțat după ce Garner a descoperit că o înșela cu bona copiilor, Christine Ouzounian. Ei au împreună trei copii, Violet (15 ani), Seraphina (12 ani) şi Sam (9 ani).  Ben a declarat că divorțul de Jennifer Garner este cel mai mare regret din viața sa. JLo şi a fost măritată cu cântărețul Marc Anthony, între anii 2004 şi 2014. Ei au împreună o pereche de gemeni, Max și Emme, de 13 ani. JLo a mai fost căsătorită cu Ojani Noa, între 1997-1998 și Cris Judd, între 2001-2003. Între 2011-2016 a avut o relație cu Casper Smart. Jennifer Garner și-a dat aprobarea ca fostul său soț să aibă o altă relație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net