Jennifer Lawrence și-a ales darurile pentru nuntă. Vrea făcăleț din marmură și bicicletă de 2.000 $

Ultima actualizare:

    Jennifer Lawrence este hotărâtă să se pricopsească după nuntăfoto Instagram
Jennifer Lawrence este hotărâtă să se pricopsească după nuntăfoto Instagram

Sună clopote de nuntă la Hollywood! Jennifer Lawrence, în vârstă de 29 de ani, și artistul plastic Cooke Maroney, de 34 de ani, s-au cununat în fața ofițerului stării civile, la New York. Evenimentul a avut loc în urmă cu o săptămână. Acum fericitul cuplu se pregătește de marea petrecere și au făcut lista cu daruri. Ei vor să primească bicicletă de 2.000 de dolari, cafetieră de 750 de dolari, decorațiuni interioare, veselă, veioze și lustre dar și un făcăleț de marmură.

Jennifer Lawrence, actrița de 29 de ani, din franșiza ”Jocurile Foamei” știe ce vrea să primească la nunta care va avea loc în curând, la New York. Ea a postat pe pagina ei de internet lista cu daruri, iar invitații își vor putea alege în funcție de posibilități și dare de mână cu ce vor veni ca plocon de nuntă. Evident de pe lista mirilor nu lipsesc decorațiunile interioare, utilitățile de grădină, vesela, echipamentele sportive și chiar gadgeturile High-Tech.

Jennifer Lawrence vrea să își facă bucătăria din darurile de la nuntă

Actrița de 29 de ani, care are o avere de 130 de milioane de dolari, știe clar ce vrea să primească. Ea și-a făcut lista de pe pagina de Internet a Amazon și a făcut-o publică pentru ca invitații să știe precis ce culoare și ce calitate să aibă produsul și să nu facă vreo confuzie. Jennifer Lawrence vrea un set de pahare de cocteil, un set de pahare de șampanie și un set de pahare de vin, toate din cristal. Vrea un cârpător din marmură și un făcăleț din marmură albă, vrea un anumit set de veselă de bucătărie care să includă un bol din argint pentru brânză fondue și o carafă de 500 ml de vin. Jennifer vrea un robot de bucătărie inteligent de 550 de dolari, care gătește orice dacă îl programezi și un set de cuțite demne de un chef.

Citește și:

«Hărțuitorul de la Hollywood» s-a mândrit cu «cuceririle» lui. Jennifer Lawrence e foc și pară!

Jennifer Lawrence s-a logodit! Cine e fericitul

Lista cu darurile de anuntă ale lui Lawrence are peste 48 de obiecte
Lista cu darurile de anuntă ale lui Lawrence are peste 48 de obiecte

Actrița de 29 de ani vrea bicicletă de 2.000 de dolari, ca dar de nuntă

Lista actriței de 29 de ani nu se încheie aici. Jennifer Lawrence și viitorul ei soț, Cooke Maroney, de 34 de ani, vor un eBook, o cutie de cosmetice, o cameră foto profesională și un adaptor de priză de curent pentru deplasările pe care urmează să le facă în 2020, după nuntă. Și pentru că amândoi sunt sportivi, vor o biciletă de 2.000 de dolari, cu cadrul din carbon și un set complet de ustensile fitness. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net