Jennifer Lopez a descoperit "fântâna tinereții". Solista arată ca acum 20 de ani

Salma, mai frumoasă ca niciodată la 54 de ani
Salma, mai frumoasă ca niciodată la 54 de ani

Chiar nu îmbătrâneşte! Jennifer Lopez e neschimbată de când o ştim. Diva a dovedit acest lucru purtând un tricou pe care era propriul chip, aşa cum arăta acum 20 de ani.

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, a descoperit elixirul tinereţii. Diva latino s-a fotografiat recent într-un tricou cu o poză de-ale ei din 2001 şi, în ciuda distanţei dintre ani, între cele două ipostaze sunt diferenţe extrem de mici. Lângă uimitoarea imagine, diva a scris: “Am vrut doar să vă mulţumesc tuturor pentru că sunteţi alături de mine, că mă iubiţi şi mă susţineţi la toate suişurile şi coborâşurile vieţii. Vă mulţumesc atât de mult pentru toată dragostea de peste 20 de ani. Vă iubesc atât de mult”. La vârsta ei, Jennifer Lopez are încă un corp de adolescentă. Vedeta a spus că secretul trupului său perfect este că a renunţat la hrana animală. 

“Când se vorbeşte de vegetarieni sau de vegani, toată lumea se uită chiorâş. Ei, bine, pe mine m-a ajutat să mă menţin tânără. Când am început să adopt această alimentaţie, am slăbit între 3,5 şi 4,5 kilograme. Mi-am spus «Uau!»”, a mărturisit diva într-un interviu.


    Jennifer Lopez are 51 de anifoto: arhivă personală
Jennifer Lopez are 51 de anifoto: arhivă personală

Ce mănâncă Jennifer Lopez într-o zi

J.Lo a detaliat chiar regimul ei alimentar zilnic: începe ziua cu cereale integrale, banane, afine şi lapte de migdale. 

La prânz mănâncă o salată cu ardei iuţi, paste cu dovlecei, roşii şi brânză vegetariană la cină. Pentru a-şi păstra pielea tânără, în afară de cremele din propria colecţie de produse de frumuseţe, artista se îmbăiază cu uleiuri naturale. Diva are o avere de 400 milioane $. Se iubeşte cu Alex Rodriguez (45 de ani) din 2017. A fost măritată cu Ojani Noa, între 1997-1998, Chris Juss, între 2001-2003, şi Marc Anthony, între 2004-2014. Din ultimul mariaj are doi copii, gemenii, Max şi Emme, de 12 ani.

Salma Hayek a descoperit secretul tinereţii

Salma Hayek (54 de ani) continuă să îşi surprindă fanii cu fotografii din concediul exotic de Sărbători. Ea a postat pe Instagram o poză în costum de baie, în timp ce se relaxează într-un hamac. Diva arată mai frumos ca oricând, de parcă timpul nu ar trece peste ea. Actriţa mexicană a mărturisit că în fiecare dimineaţă bea o licoare sănătoasă bogată în vitamina C şi antioxidanţi.Îşi prepară un suc de portocale, cu turmeric şi puţin piper negru pentru a ajuta organismul să asimileze turmericul, care are nutrienţi şi proprietăţi antiinflamatorii. 

În acest amestec actriţa adaugă şi cătină, extrem de bogată în vitamina C şi Omega 7, care ajută la producerea de colagen. Se fereşte să stea mult la soare ca să nu îmbătrânească. Mănâncă sănătos şi face zilnic gimnastică. Este măritată cu afaceristul francez François-Henri Pinault (58 de ani), din 2009, au o fiică, Valentina Paloma, de 13 ani, şi o avere comună de 7,1 miliarde $.

Jennifer Lopez are 51 de ani
Jennifer Lopez are 51 de ani
cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg