Jennifer Lopez a închiriat o sală de forţă pentru câinii ei

Astea da fiţe de vedetă! Diva latino în vârstă de 47 de ani şi-a pus în cap întreg cartierul exclusivist Hamptons, unde locuieşte de mai bnine de cinci ani. Şi asta după ce le-a făcut abonament la sală celor cinci căţeluşi ai ei.

Prinsă cufilmările la „Suicide Squad”, J.Lo nu mai are timp să petreacă ore în şir prin parc plimbându-i pe cei doi boxeri Bear şi Rocky, pe retrieverii Lady şi Buddy şi pe bull mastiff-ul Champ. Aşa că le-a asigurat un teren de joacă.

La sala de forţă de fiţă din cartier Barry’s Bootcamp. Şi cum orice pe lumea asta are un preţ, patronii sălii de forţă au fost dispuşi să le ofere patrupedelor acces exclusiv la saună, la piscină şi duşuri contra unei sume corecte. J.Lo care are o avere de peste 300 de milioane de dolari a achitat 350 de dolari pentru ca fiecare dulău în parte să poată sta singur în toată sala de forţă, fără să fie deranjat de vreun om, timp de o oră.

La finalul zilei, unul dintre agenţii lui Lopez venea la sală şi achita nota de 1.750 de dolari plus bacşişuri de 250-300 de dolari pentru însoţitori.

Nu ştim dacă dulăii au reuşit să slăbească sau să facă muşchi, cert este că după doar două săptămâni întreg cartierul a ajuns să o urască de moarte pe Jen...

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
oana zavoranu si sotul
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg