Jennifer Lopez, bomba sexy care se dă cu placa. Diva de 51 de ani a postat o fotografie care i-a încins pe fani

Ultima actualizare:

    Jennifer Lopez arată demențial în costum de baiefoto: Instagram
Jennifer Lopez arată demențial în costum de baiefoto: Instagram

Jennifer Lopez este într-o formă fizică incredibilă! Diva latino în vârstă de 51 de ani a postat recent o fotografie pe contul ei de Instagram care a fost apreciată de toți cei 138 de milioane de fani din întreaga lume. Care sunt secretele siluetei de invidiat? Evident, mult sport și o dietă strictă.

La cei 51 de ani ai ei, Jennifer Lopez arată impecabil. Și atunci când imaginea este principala sursă de venit, este firesc să faci tot posibilul pentru a arăta sexy tot timpul. Jennifer Lopez, care are o avere de peste 400 de milioane de dolari, şi Alex Rodriguez, care are în conturi 350 de milioane de dolari, formează un cuplu de vis. El o antrenează, iar ea ascultă cu religiozitate tot ce îi spune bărbatul pe care voia să îl ia de soț în 2020, dacă nu venea pandemia. Jennifer Lopez mănâncă rareori carne de pui sau pește, în rest se hrănește cu legume, fructe de mare, semințe și fructe de pădure. Mănâncă de cinci ori pe zi, face sport de la ora 7.00 dimineața și se hidratează constant. Practic, ea face sport timp de aproape trei ore pe zi, având în vedere că ”se relaxează” o oră înotând în piscina vilei lor din Miami. J.Lo alocă mult timp gimnasticii, masajelor de relaxare și de înfrumusețare și cheltuiește sume mari pe tratamente împotriva ridurilor.

Această fotografie a fost apreciată de toți cei 138 de milioane de fani ai lui J.Lo
Această fotografie a fost apreciată de toți cei 138 de milioane de fani ai lui J.Lo

Citește și:

Jennifer Lopez «dă vina» pe genele bune pentru cum arată. Iat-o la 73 de ani pe mama solistei!

Jennifer Lopez şi-a luat palat de 40 de milioane de dolari ca să stea cu viitorul soţ

Ce familie frumoasă are Jennifer Lopez!

Gemenii Max şi Emme, de 12 ani, copiii lui J.Lo din căsnicia cu Marc Anthony, care a ţinut din 2004 până în 2014, sunt extrem de încântați de relația mamei lor cu Rodriguez. Fiicele lui Rodriguez, Natasha, 15 ani, şi Ella, de 12 ani, odraslele rezultate din căsnicia fostului sportiv cu Cynthia Scurtis, care a durat între 2002 şi 2008, îi spun deja mamă lui J.Lo. Frumoasa născută în Bronx, la 24 iulie 1969, a mai fost măritată cu Ojani Noa, între 1997-1998, Cris Judd (2001-2003) şi Marc Anthony (2004-2014). Jennifer Lopez are doar 1,64 m înălţime, iar Rodriguez are 1,90 metri, dar taman asta îi place la cuplul lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net