Jennifer Lopez, ce faci cu mâna acolo?

Ultima actualizare:

    A fost surprinsă în vacanță într-o postură indecentăFoto: Profimedia
A fost surprinsă în vacanță într-o postură indecentăFoto: Profimedia

Paparazzi sunt tot timpul cu ochii pe Jennifer Lopez și au surprins-o, nu demult, într-o postură indecentă care i-a făcut pe răutăcioși să-i strige: ”Ce faci cu mâna acolo?” Sunt ultimele poze care au apărut din vacanța de iarnă pe care diva a petrecut-o în Turks And Caicos.

Paparazzi au surprins-o recent pe cântăreața și actrița Jennifer Lopez (51 de ani) în timp ce își băga mâna în slip. S-a întâmplat recent în timp ce diva se afla în vacanță în Turks And Caicos. Vedeta nu se teme de virusul COVID-19. S-a distrat în voie la plajă, unde a purta un slip foarte strâmt ca să-i pună în evidență fundul celebru. În prezent, vedeta se află în Washington, la primele repetiții pentru concertul de la învestirea noului președinte al SUA, Joe Biden.

WOW Jennifer Lopez, goală pușcă la 51 de ani. Corpul ei pare sculptat jennifer-lopez.jpg

Secretele concertului de 10 milioane de dolari al lui Jennifer Lopez

Își menține trupul perfect cu regim vegetarian

La vârsta ei, actriţa Jennifer Lopez are încă un corp de adolescentă. Vedeta a ţinut secret până acum cum reuşeşte această performanţă. Diva a spus că secretul este că a renunţat la hrana animală. “Când se vorbeşte de vegetarieni sau de vegani, toată lumea se uită chiorâş. Ei, bine, pe mine m-a ajutat să mă menţin tânără. Când am început să adopt această alimentaţie, am slăbit între 3,5 şi 4,5 kilograme. Mi-am spus «Uau!»”, a spus vedeta pentru “Us Weekly”. Jennifer a detaliat chiar regimul ei alimentar zilnic: începe ziua cu cereale integrale, banane, afine şi lapte de migdale. La prânz mănâncă o salată cu ardei iuţi, paste cu dovlecei, roşii şi brânză vegetarian la cină. Pentru a-şi păstra pielea tânără, în afară de cremele din colecția ei de frumusețe, artista se îmbăiază cu uleiuri naturale. Diva s-a făcut recent de râs, în vacanță, când paparazzi au surprins-o cu mâna în slip și i s-a strigar: ”Ce faci cu mâna acolo?”

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net