Jennifer Lopez, extrem de sexy la aproape 50 de ani! Iată ținuta cu care a atras toate privirile la CFDA Awards

Ultima actualizare:

    Jennifer Lopez, apariție spectaculoasă la brațul partenerului ei, Alex Rodriguez Foto Getty Images
Jennifer Lopez, apariție spectaculoasă la brațul partenerului ei, Alex Rodriguez Foto Getty Images

Jennifer Lopez, pe lângă cariera sa din muzică și din domeniul cinematografic, face furori și în lumea modei. Celebra artistă a fost premiată pentru stilul ei unic, în cadrul unui eveniment desfăşurat la New York şi organizat de consiliul designerilor americani. Bucuria primirii premiului a fost împărtășită, bineînțeles, cu partenerul ei, Alex Rodriguez, care a însoțit-o pe divă la eveniment. Iată cum s-a remarcat J Lo în seara de gală!

Jennifer Lopez este cunoscută pentru stilul său vestimentar versatil, care nu se încadrează nici în ruptul capului în recomandările specialiștilor pentru vârstele înaintate. J Lo urmează să împlinească în curând 50 de ani și, dacă alte femei la vârsta ei poartă haine sobre și lungi, cu cât mai puțină „vedere la piele”, vedeta noastră nu se încumetă să renunțe la „propunerile” sale sexy. Și bine face!

Jennifer Lopez, premiată la CFDA Awards. A venit să își ridice premiul într-o ținută spectaculoasă!  

Diva arată în continuare senziațional, fiecare apariția a sa parcă surclasând-o pe cea de dinainte. Jennifer Lopez a primit luni seară, 3 iunie, premiul Fashion Icon din partea CFDA (Consiliul Designerilor de Modă din America), iar în cadrul evenimentului s-a prezentat pe măsură cu o ținută spectaculoasă alcătuită din două piese. Fusta vedetei a fost cea care a „luat ochii” însă, prin combinația fatală de culoare „țipătoare” și trenă lungă, care nu poate trece neobservată. 

J Lo a purtat o fustă cu o trenă spectaculoasă
J Lo a purtat o fustă cu o trenă spectaculoasă

Gala, care are loc anual, s-a desfășurat la Brooklyn Museum și a găzduit numeroase nume din industrie precum Ciara, Bella Hadid, Gigi Hadid și bineînțeles, Jennifer Lopez, care a venit la eveniment însoțită de logodnicul ei, Alex Rodriguez. Astfel, J Lo a fost onorată anul acesta cu prestigiosul premiu CFDA „Fashion Icon” pentru „impactul ei de lungă durată și global asupra modei”.

Ținuta cântăreței a atras toate privirile
Ținuta cântăreței a atras toate privirile

„Jennifer Lopez folosește hainele ca un mod de a exprima încredere și putere. Atât designerii cât și fanii privesc spre declarațiile ei în modă”, a declarat fostul director al CFDA, Diane Von Furstenberg. La eveniment, artista în vârstă de 49 de ani a purtat o ținută marca Ralph Lauren, formată dintr-o fustă și un top, ambele într-o nuanță coral. Jennifer l-a ales pe Ralph Lauren ca designer deoarece acesta  s-a născut tot în cartierul new-yorkez Bronx, ca şi artista.

„În seara aceasta este vorba doar despre Bronx”, a declarat cântăreața pe covorul roșu. Vedeta le-a mulţumit creatorilor de modă care au colaborat cu ea de-a lungul carierei şi mai ales la început, în anii 90 când silueta ei voluptuoasa era mai degrabă.. ieşită din tipar.


    Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net