Jennifer Lopez, pe coperta revistei «Time», în topul celor mai influente persoane din lume

Ultima actualizare:

    Jennifer poartă o rochie Zuhair Murad cu un decolteu adâncfoto: Instagram
Jennifer poartă o rochie Zuhair Murad cu un decolteu adâncfoto: Instagram

Revista “Time” a publicat tradiţionala listă a celor mai influente 100 de persoane din lume. Ca-n fiecare an, au intrat în top muzicieni, actori, lideri mondiali, sportivi, doctori, activişti sau prezentatori tv.

Jennifer Lopez are în spate 30 de ani de carieră şi milioane de fani, care îi urmăresc orice mişcare, aşa că nu-i de mirare că a fost aleasă să apară pe coperta revistei americane.

În total vor fi şase coperte, iar în afară de J Lo au mai pozat: actriţa Nicole Kidman, comediantul şi actorul Tiffany Haddish, activista Tarana Burke, tenismenul Roger Federer şi Satya Nadella, CEO-ul de la Microsoft, potrivit Daily Mail.


    Nicole Kidman se numără printre cele mai influente persoane din lume foto: Hepta
Nicole Kidman se numără printre cele mai influente persoane din lume foto: Hepta

În topul celor mai influente 100 de persoane din lume mai apar preşedintele Donald Trump, prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, cântăreaţa Rihanna, regizorul Guillermo del Torro, prezentatorul Jimmy Kimmel, premierul Justin Trudeau şi multe alte personalităţi.

Cele mai atrăgătoare coperte sunt cu siguranţă cele în care apar Jennifer Lopez (48 de ani) şi Nicole Kidman (50 de ani).


    Aşa arată coperta Time cu Jennifer Lopezfoto: Instagram
Aşa arată coperta Time cu Jennifer Lopezfoto: Instagram

Cântăreaţa latino-americană a postat mândră pe contul de Instagram coperta revistei Time. J Lo este incredibil de sexy într-o rochie semnată Zuhair Mural, din ultima colecţie a libanezului. Cântăreaţa are părul desprins, ruş roşu aprins pe buze, iar rochia cu pene pe umeri şi decolteu adânc îi vine perfect.

Internauţii i-au făcut declaraţii de dragoste şi au felicitat-o pentru felul în care arată, dar şi pentru întreaga carieră şi actele de caritate pe care le face în mod constant. În 2017, J Lo a donat 1 milion de euro sinistraţilor din Puerto Rico. Artista are o comunitate impresionantă în mediul online. De exemplu, pe contul de Instagram este urmărită de peste 74 de milioane de fani.

image
image
image
image
image
image
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
banner Sanziana Buruiana  png
ioana ginghina alexandru papadopol jpeg
Betty Salam și Cătălin la Asia Express   Antena 1 JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net