Jennifer Lopez se mărită cu Ben Affleck! Au început pregătirile pentru nuntă

Ultima actualizare:

    Jennifer López și Ben Affleck sunt din nou împreună de o lunăFoto: Profimedia
Jennifer López și Ben Affleck sunt din nou împreună de o lunăFoto: Profimedia

A patra oară poate este cu noroc pentru J.Lo! Actriţa şi cântăreaţa americană este hotărâtă să îmbrace iar rochia de mireasă la 51 de ani. Recent cuplată cu iubirea vieţii ei, Ben Affleck, Lopez a început deja pregătirile de nuntă. Peste câteva luni are loc petrecerea, susţin apropiaţii.

Veste bombă! J.Lo şi Ben Affleck se căsătoresc. După ce a fost nevoită să amâne timp de aproape doi ani nunta cu Alex Rodriguez din cauza pandemiei de COVID-19, Jennifer Lopez, 51 de ani, nu vrea să mai piardă timpul. Apropiaţii susţin că Ben Affleck, 48 de ani, şi J.Lo au început deja să organizeze nunta, care va avea loc ”peste câteva luni”.

Cei doi au fost cuplaţi în urmă cu 20 de ani şi s-au despărţit în urmă cu 17 ani, după ce Ben Affleck a înşelat-o pe J.Lo cu bomba sexy Tammy Morris. Amândoi şi-au refăcut vieţile şi destinele lor păreau să meargă pe drumuri paralele până în urmă cu doar două luni, când J.Lo s-a despărţit de logodnicul ei Alex Rodriguez şi s-a întors în braţele lui Ben.

Lopez a mai fost măritată între 1997-1998 cu Ojani Noa, Cris Judd, între 2001 şi 2003, şi Marc Anthony, între 2004-2014.


    Gemenii Max și Emme, ambii de 13 ani, sunt fericiți că mama lor va fi iar mireasă
Gemenii Max și Emme, ambii de 13 ani, sunt fericiți că mama lor va fi iar mireasă

Ben Affleck a fost însurat cu Jennifer Garner, între 2005 şi 2018, când au divorţat din cauza relaţiei adulterine a lui Affleck cu bona copiilor.

În ciuda faptului că Ben Affleck are 1,94 metri înălţime, iar J.Lo are doar 1,64 metri, apropiaţii susţin că există o atracţie incredibilă între ei. Sâmbătă seara, Lopez şi Affleck au fost surprinşi în centrul oraşului Los Angeles, luând cina şi discutând cu o reprezentantă a unei firme care organizează evenimente, fapt ce a confirmat zvonul lansat de prietenii celor doi potrivit cărora ”în curând urmează nunta”.

Jennifer Lopez are o avere estimată la peste 400 de milioane de dolari şi câştigă anual 40 de milioane de dolari, în timp ce Ben Affleck are o avere de 150 de milioane de dolari. După destrămarea cuplului Brad Pitt şi Angelina Jolie, ”Benifer” are şanse mari să devină cuplul cu cea mai mare notorietate internaţională ceea ce va duce în mod categoric la încasări colosale.

Cei doi au copii din relaţiile anterioare şi se mândresc cu ei. Ben e topit după Violet, 15 ani, Seraphina, 12 ani, şi Samuel, 9 ani, iar J.Lo nu se desparte aproape niciodată de gemenii Max şi Emme, de 13 ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net