Jessica Simpson: ”Am învățat să trăiesc împăcată cu eczema care mă obseda în copilărie”


    Jessica Simpson a reușit abia la 40 de ani să scape de complexele din copilărieFoto: Click!
Jessica Simpson a reușit abia la 40 de ani să scape de complexele din copilărieFoto: Click!

Jessica Simpson susține că a învățat la 40 de ani să se împace cu eczema de care suferă din copilărie și de care nu reușește să scape. Cântăreața a încercat nenumărate tratamente și chiar leacuri băbești, dar degeaba. Nu a reușit să scape de iritațiile de pe piele. Ba mai mult, s-a îngrășat și a ajuns la 109 kg și asta i-a afectat încrederea de sine.

Jessica Simpson, în vârstă de 40 de ani, a acordat recent un interviu pentru Refinery29.com. Ea a povestit că a învățat în timpul izolării la domiciliu din perioada martie-aprilie să își accepte imperfecțiunile care au obsedat-o întreaga viață. Cântăreața a dezvăluit că: ”suferă de eczemă de când era un copil”. ”Când eram majoretă în liceu nu știam cum să mă îmbrac mai repede cu geaca pentru că aveam o sumedenie de bubițe și dâmburi în spatele brațelor și mă simțeam hidoasă”, a povestit Jessica.

Eczema a reapărut după ce a născut-o pe Birdie, de 17 luni

Coșmarul din copilărie a urmărit-o toată viața. Însă acum 20 de luni, când era gravidă cu Birdie eczema a revenit și mai agresiv pe corpul ei. ”Îmi țineam copilul în brațe sau îl alăptam și soțul meu încerca să ne facă poze, dar eu nu voiam pentru că eram stânjenită de eczema din poze”, a spus Jessica. A ajuns la psihiatru și după mai multe ședințe a învățat să își accepte defectele. ”Tot ce este natural este frumos. Nu există urât în natură, ci doar... natural”, a subliniat Jessica.

A slăbit 45 kg anul trecut după ce ajunsese la 109 kg

Izolarea pe timpul pandemiei a ajutat-o enorm pe Jessica să se împace cu demonii ei. ”Am învățat multe în această perioadă și am petrecut niște clipe de neuitat cu familia”, a punctat Jessica. Ea a slăbit 45 kg anul trecut după ce se îngrășase enorm în timpul ultimei sarcini. Ea cântărea 109 kg când s-a hotărât să țină regim și să înceapă să se antreneze la sală. OL-a angajat pe antrenorul personal Harley Pasternak și rezultatele au fost evidente după doar șase luni.

Citește și:

Cântăreața Jessica Simpson a povestit că a fost abuzată sexual în copilărie: «Mă omoram cu alcool și pastile»

Jessica Simpson dezvăluie cum se luptă cu frica de coronavirus

Jessica Simpson a pus muzica pe planul doi

Jessica are o avere de 200 de milioane de dolari. A fost măritată cu Nick Lachey între 2002 și 2006 și din 2014 este căsătorită cu Eric Johnson. Ei au trei copii împreună: Birdie are un anișor, Ace, are 7 ani și Maxwell are opt ani. Jessica și-a întrerupt cariera muzicală în ultimii ani pentru a se ocupa de copii, iar acest lucru i-a provocat o depresie îngrozitoare care a fost pe punctul să îi afecteze iremediabil căsnicia.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
meghan markle 4 jpg
image
image
image
image
image
image
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg
cub mariana moculescu png