Jessie J, la Electric Castle. Ce alte trupe mai cântă şi de unde poţi lua bilete


    Jessie Jfoto: Getty
Jessie Jfoto: Getty

Cunoscută pentru hiturile „Nobody’s perfect” sau “Price Tag”, superstarul Jessie J va cânta în această vară pe scenă Electric Castle de la Bonţida.

Organizatorii festivalului au confirmat şi prezenţa altor nume importante din industria muzicală. Anul trecut peste 170.000 de persoane din toată lumea au luat parte la festival, iar o parte din vânzări au fost donate renovării castelului.

Videoclipuri cu sute de milioane de vizualizări pe platformele de muzică, piese pe primele locuri în topurile lumii şi o voce unică. Jessie J a reuşit să cucerească o lume întreagă cu hituri precum Nobody s Perfect, Flashlight, Domino sau Price Tag. Ea este aşteptată în această vară pe scenă de la Electric Castle, festival care adună an de an zeci de mii de tineri din toate colţurile lumii.

“Este un star internaţional, cu 6 milioane de albume vândute. Este în juriul The Voice UK. Este probabil cel mai mare nume pe care l-am adus până acum la EC”, a declarat Andi Vanca, director comunicare Electric Castle.

Organizatorii garantează că cea de-a şasea ediţie a festivalului va aduce experienţe inedit “O să avem circ, mai mult teatru, mai multe arte pe care oamenii să le consume la festival”, a mai spus Andi Vanca

Electric Castle se desfăşoară în grădina castelului Banffy de la Bonțida de lângă Cluj-Napoca. Organizatorii încearcă an de an să salveze bijuteria arhitecturală şi fac donaţii din vânzări. Până acum au reuşit să restaureze acoperişul castelului şi au contribuit cu lucrări de conservare a monumentului.

“Ultimii cinci ani au însemnat o transformare importantă pentru castel prin finanţările pe care le-am asigurat, nu doar noi prin festival, ci şi publicul, am avut artişti care au donat pentru refacerea castelului din Bonţida. Iar partenerii noştri ne-au ajutat să refacem școala din localitate, terenurile de sport din localitate”, a explicat pr-ul festivalului, Renate Rozenberg

Festivalul va avea loc în acest an în perioada 18-22 de iulie. Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul festivalului.

Printre celelalte trupe care vor urca pe scena Electric Castle se numără Damian Marley, London Grammar, Groove Armada, Nothing But Thieves, Wolf Alice, The Horrors, Digitalism, Netsky, JP Cooper şi Mura Masa.

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
incendiu colentina foto isu  jpg
George Burcea in Wednesday jpg
cub șerban huidu png
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
codruta began jpg
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg