Jim Carrey, interviu bizar: „Eu nu exist, noi oamenii nu contăm"


    Jim Carey este celebru pentru rolul detectivului Ace Ventura Foto: Getty
Jim Carey este celebru pentru rolul detectivului Ace Ventura Foto: Getty

Jim Carrey (55 ani) și-a șocat fanii în ultima sa apariție publică la un eveniment monden găzduit în New York. Carrey a ajuns un pic prea departe cu glumele sale cinice și i-a îngrijorat pe fani, afișând o atitudine nepăsătoare.

Interviul care a luat o turnură negativă începuse bine, iar juranlista care îl intervieva pe actor părea mai mult decât încântată de prezența sa. Ea i-a spus lui Carey că prezența lui este o priveliște rară la astfel de evenimente. Acela a fost momentul în care actorul a început să se comporte bizar, afirmând: „Nu are vreun sens.  Am vrut să găsesc evenimentul cel mai lipsit de sens și, iată-mă aici”. 

Jurnalista a încercat să destindă atmosfera și a subliniat că la eveniment sunt multe fețe emblematice, apoi l-a întrebat pe Carey dacă nu crede în existența personalităților care inspiră alți oameni, el însuși fiind una dintre acele figuri celebre.

 Comediantul i-a răspuns tăios: “Asta este cea mai josnică posibilitate. Nu cred nici măcar că tu exiști, deși trebuie să recunosc că simt în aer un parfum plăcut”.  Consternată de răspunsul lui, femeia a remarcat, totuși, că Jim se îmbrăcase elegant pentru eveniment și i-a complimentat ținuta.  Carey a rămas indiferent la complimentele ei și i-a acordat o ultimă replică care i-a șocat pe toți: „Nu m-am aranjat. Nu exist. Eu nu exist, ci doar se întâmplă diverse lucruri. Aceasta nu este lumea noastră, dar vestea bună pentru toți este aceea că noi nu contăm“.

Excepând proiectele profesionale în care este implicat, Jim Carey trece printr-un proces intentat de familia fostei sale prietene, Cathriona White, care s-a sinucis la doar 30 de ani, în anul 2015. Publicația Daily Mail a început o anchetă pentru a afla motivul pentru care Cathriona și-a pus capăt zilelor. Presa britanică a găsit niște documente conform cărora Cathriona i-ar fi spus psihologului său, cu puțin timp înainte să îți ia zilele, că se săturase de relația toxică pe care o avea cu Jim Carey și că nu putea să doarmă sau să mănânce din cauza stresului căruia o supunea actorul.  Mai mult decât atât Cathriona s-a confesat psihologului, spunându-i că a contractat herpes genital de la Carey.  Avocatul familiei Cathrionei a declarat pentru Daily Mail: „ Aceste acuzații și notițe ale domnișoarei White demonstrează ce fel de persoană este Jim. Faptul că el se declară nevinovat de moartea Cathorinei este pur și simplu revoltător".

1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
culita sterp webp
cabral dominicana jpg
foto1 la sfinxB jpg
Dan Negru, prezentoator Kanal D
rachete patriot
Muncitor jpg
image
image
image
image
culita sterp webp
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg