Jim Carrey, luat la întrebări de poliţie

Ultima actualizare:

    Iubita lui Jim Carrey era un make-up artist de succesFoto: Getty/Instagram
Iubita lui Jim Carrey era un make-up artist de succesFoto: Getty/Instagram

Este cercetat pentru moartea iubitei? La câteva ore după ce machieuza Cathriona White s-a sinucis, poliţiştii au şi sosit la casa actorului Jim Carrey din Los Angeles, relatează site-ul radaronline.

Deşi se crede că tânăra Cathriona White, de 28 de ani, s-a sinucis cu o supradoză de medicamente, în noaptea de 28 septembrie, poliţia americană face investigaţii serioase asupra cazului. Oamenii legii i-au făcut o vizită fostului ei iubit, actorul Jim Carrey (53 de ani), pentru a încerca să afle ce s-a întâmplat cu adevărat între ei.

Poliţiştii au sosit la reşedinţa actorului
Poliţiştii au sosit la reşedinţa actorului

Cathriona a lăsat să se înţeleagă într-un mesaj că şi-a pus capăt zilelor pentru că s-au despărţit la 24 septembrie. Înainte de tragedie, Carrey, un star al filmelor de comedie, era mereu zâmbăreţ. După nenorocire, a fost văzut mereu încruntat şi tulburat. “Vrea să dea cât mai multe informaţii despre ceea ce ştia privitor la ultimele zile ale Cathrionei. Se lupta cu depresia încă de când era adolescentă. Nimeni nu poate pune la îndoială faptul că s-a sinucis. Este exclus să o fi omorât cineva”, a spus o sursă pentru jurnaliştii americani. “Sigur Jim a fost foarte emoţionat la întâlnirea cu poliţiştii. Se despărţiseră recent. Erau mari diferenţe între locul pe care îl ocupau fiecare în societate, dar şi de vârstă”, a adăugat aceasta, subliniind că starul nu ar trebui învinovăţit pentru moartea ei. În timp ce Cathriona a investit foarte mult în relaţia lor şi a fost devastată când s-a rupt, Jim Carrey a fost nepăsător. El a fost surprins râzând şi hârjonindu-se cu alte femei la o petrecere, la Hollywood, imediat după ce s-au despărţit. La numai patru zile după dezmăţul său, Cathriona White şi-a luat viaţa în casa în care stătea în Los Angeles.

simeon stalpnicul png

Starul a zburat mereu din floare în floare

Jim Carrey a cunoscut-o pe cosmeticiana irlandeză Cathriona White în timp ce lucra ca machieuză pentru un film în care el juca, în 2012. Relaţia nu a durat decât 5 luni. S-au cuplat din nou anul acesta, în mai, dar în septembrie iar s-au despărţit. De altfel, actorul, care are o avere de 150 de milioane de dolari, este cunoscut la Hollywood drept fustangiu. În afara celor două căsnicii, cu fosta actriţă Melissa Womer între 1987-1995 şi actriţa Lauren Holly, în 1996, eroul din filmul “Masca” a avut relaţii cu numeroase alte femei. Printre acestea s-au numărat actriţele Renée Zellweger, January Jones şi fotomodelul Jenny McCarthy.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net