Jim Carrey nu ştie să facă sex

Ultima actualizare:

    Jenny McCarthy
Jenny McCarthy

Jenny McCarthy, cunoscută publicului din România datorită postului MTV, şi-a lansat recent o carte în care povesteşte „cât de plictisitor şi neîndemânatic este Jim Carrey în dormitor".

Fotomodelul de 39 de ani a avut o relaţie de mai bine de cinci ani cu Jim Carrey, de 50 de ani. Pe durata celor 5 ani, ea susţine că s-a plictisit îngrozitor în dormitor, pentru că Jim nu „prea avea chef de sex". Jenny, care în 1993 s-a lansat într-un pictorial incendiar în Playboy, nu a explicat dacă Jim Carrey avea probleme erectile sau pur şi simplu era vorba de lipsa apetitutlui sexual.

Însă se oferă să dea sfaturi tuturor nevestelor care au o problemă asemănătoare cu partenerul lor. „Pe lângă faptul că era neîndemânatic şi monoton, fostul meu iubit avea şi prostul obicei de a se grăbi în timp ce făceam dragoste şi să o facă în aceleaşi poziţii. Încercam să îl provoc, însă de fiecare dată spunea ba că-i obosit, ba că nu are chef, ba glumea că «iar trebuie să mă pedepseşti», de parcă era o corvoadă pentru el", a scris ea pe blogul personal.

Are un copil autist de 10 ani

Are un copil autist de 10 ani
Are un copil autist de 10 ani

Jenny are un băieţel de 10 ani, născut la 18 mai 2002. Micuţul Evan Joseph suferă de autism, motiv pentru care mama lui a devenit un ambasador internaţional al tuturor suferinzilor de această boală. În decembrie 2005, Jenny s-a îndrăgostit de Jim Carrey şi un an mai târziu şi-au făcut publică relaţia. Până în aprilie 2010, Jim a fost ca un tată natural pentru micuţul Evan.

Jenny McCarthy Meserie: fotomodel, actriţăVârstă: 39 de aniNaţionalitate: americanăDebut: 1993 în PlayboyFilme: „Yes man" şi „Scary Movie 3"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net