Jim Carrey şi-a «tras» iubită rusoaică

Ultima actualizare:

    Jim se simte perfect  în compania Anastasiei,  care îl face să râdă (foto: hepta)
Jim se simte perfect în compania Anastasiei, care îl face să râdă (foto: hepta)

Dragoste nebună! Jim Carrey nu mai poate trăi fără rusoaica Anastasia Vitkina, cu 20 de ani mai tânără decât el. Cu prilejul împlinirii vârstei de 50 de ani, actorul s-a decis s-o ia de nevastă, potrivit “Star”.

Eroul filmului "Ace Ventura", Jim Carrey, s-a despărţit în aprilie 2010 de actriţa Jenny McCarthy, spunând că ruptura i-a distrus pentru totdeauna simţul umorului. Numai că, după ce a cunoscut-o pe rusoaica Anastasia Vitkina, care încă este studentă, a revenit la pofta de viaţă.

"I-am spus Anastasiei că nu este uşor să trăieşti cu mine din multe motive, dar i-am promis că am să fac totul ca să merite efortul pe care îl va avea de făcut. Ea este o fată foarte deşteaptă şi ce îmi place cel mai mult este faptul că mă face să râd cu lacrimi", a povestit starul.

Actorul i-a cerut deja mâna iubitei, iar aceasta a acceptat cu bucurie. Jim Carrey a mai fost căsătorit de două ori, cu Lauren Holly (între 1996-1997) şi Melissa Womer (între 1987-1995).

Şi lor le-au picat cu tronc rusoaice

Mel Gibson (56 de ani) s-a îndrăgostit de rusoaica Oksana Grigorieva (41 de ani) în decembrie 2008. Ea i-a dăruit o fetiţă, numită Lucia, în 2009. Relaţia lor a făcut-o pe soţia actorului să divorţeze. În aprilie 2010, Mel şi Oksana se despart în urma unui scandal monstruos.

simeon stalpnicul png

Enrique Iglesias s-a cuplat cu jucătoarea de tenis Anna Kournikova (30 de ani) din Rusia în 2001. Ei sunt şi în prezent împreună. S-a zvonit că s-au căsătorit în secret încă din 2003, dar cântăreţul vrea să rămână burlac. Enrique nu crede actele îi leagă pe oameni.

simeon stalpnicul png

Ronnie Wood (64 de ani), membru al celebrei trupe Rolling Stones, şi-a lăsat soţia pentru rusoaica Ekaterina Ivanova, în vârstă de 20 de ani. Iubirea lor s-a sfârşit când Ronnie a bătut-o măr pe tinerică şi a fost arestat, fiind eliberat pe cauţiune.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net