J.Lo şi Ben Affleck, apariție electrizantă la Festivalul de la Veneția. Rochia, pozele si gesturile tandre au devenit virale


    J Lo și Ben Affleck, la Festivalul de Film de la VenețiaFoto: Getty Images
J Lo și Ben Affleck, la Festivalul de Film de la VenețiaFoto: Getty Images

Cuplul momentului cu siguranță! Deși au mai avut momente de strălucire și în trecut, pe vremea când erau logodiți, despărțirea și împăcarea după ani i-a propulsat din nou pe Ben Affleck și Jennifer Lopez în topul perechilor adorate.

Nu, nu ne-am întors în timp, pe vremea când Jennifer Lopez și Ben Affleck formau unul dintre cele mai iubite cupluri, ci cei doi au parte de o mare revenire! După ce au decis să își mai acorde o șansă și apăreau împreună la ieșiri romantice în doi, cu paparazzi pe urmele lor, acum aceștia au făcut următorul mare pas către oficiliazare.

Vedetele s-au afișat împreună pe covorul roșu pentru Festivalul de Film de la Veneția 2021, iar pozele vorbesc de la sine! Ruptura dintre ei parcă nu s-a întâmplat niciodată, J Lo și Ben părând la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Cum era de așteptat, fanii celor doi au sărit în aer atunci când au fost publicate imaginile în care cuplul apare în ținute stilate, demne de evenimentul la care au participat, cu gesturile romantice la purtator. 


    Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Jennifer Lopez și-a pus, ca de fiecare dată, formele în evidență optând pentru o rochie albă, mulată, crăpată pe un picior și, bineînțeles, decoltată. Rochia avea și un artificiu strălucitor în jurul decolteului adânc, asemenea unui colier, un dublu motiv pentru a nu-ți putea lua ochii din zona respectivă. De asemenea, deja emblematic pentru vedetă, nici posteriorul nu a fost dezavantajat, ba din contră, pus chiar bine în evidență de ținută. 


    Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Nici Ben Affleck nu s-a lăsat mai prejos, completând tabloul alb-negru cu un costum clasic, papion și pantofi eleganți de lac. Deși ținutele lor „țipau” să fie privite, admiratorii acestora au fost mai atenți la jocul amoros dintre cei doi, care nu s-au lăsat intimidați de camerele de filmat sau de mulțimea de ochi țintită pe ei, și-și declarau parcă iubire din priviri.


    Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
FotoJet jpg
antonia sexy jpg
cub iuliana marciuc png
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg