Joel Souza, regizorul r─ânit de Alec Baldwin, primele declara╚Ťii: ÔÇťSunt devastat de pierderea Halynei HutchinsÔÇŁ

24 octombrie 2021
image
Regizorul Joel Souza a fost r─ânit de Alec Baldwin pe platoul de filmare al westernului ÔÇ×RustÔÇŁFoto: IMDB

Tragedia care a avut loc pe platourile de filmare ale filmului western "Rust", c├ónd Alec Baldwin a ├«mpu╚Öcat mortal o directoare de imagine ╚Öi l-a r─ânit pe regizorul Joel Souza, a ╚Öocat o lume ├«ntreag─â. Dac─â pentru Halyna Hutchns, medicii nu au mai putut face nimic, Souza a fost transportat de urgen╚Ť─â la spital, ├«ngrijit ╚Öi externat.

Regizorul filmului "Rust" a dat primele declara╚Ťii dup─â incident: ÔÇ×Sunt devastat de pierderea prietenei ╚Öi colegei mele, Halyna. A fost o persoan─â bun─â, vibrant─â, incredibil de talentat─â, a luptat pentru fiecare pas ╚Öi m-a f─âcut mereu s─â fiu mai bun. G├óndurile mele sunt al─âturi de familia ei ├«n acest moment foarte dificil. Sunt recunosc─âtor pentru rev─ârsarea de afec╚Ťiune pe care am primit-o de la comunitatea noastr─â cinematografic─â, oamenii din Santa Fe ╚Öi sutele de str─âini care m-au contactat ... Cu siguran╚Ť─â m─â vor ajuta s─â m─â vindecÔÇŁ, a transmis Joel Souza ├«ntr-un comunicat.

Cite╚Öte ╚Öi: Coinciden╚Ť─â macabr─â! Ce rol interpreta Alec Baldwin c├ónd a ucis-o pe directoarea de imagine la film─âri

Arma care i-a fost ├«nm├ónat─â lui Alec Baldwin ar fi avut muni╚Ťie real─â

Ancheta este ├«n plin─â desf─â╚Öurare, iar informa╚Ťiile ╚Ötiute p├ón─â acum arat─â c─â muni╚Ťia din arma m├ónuit─â de Alec Baldwin ar fi fost una real─â.

Cit├ónd documente judiciare prezentate de poli╚Ťi╚Öti pentru a ob╚Ťine un mandat de perchezi╚Ťie, Santa Fe Reporter arat─â c─â echipa de filmare repeta o scen─â ├«n momentul tragediei.

Armurierul a a╚Öezat trei arme de recuzit─â pe un c─ârucior, asistentul de regie a ales una dintre ele ╚Öi i-a oferit-o lui Alec Baldwin spun├óndu-i ÔÇŁarm─â receÔÇŁ, ceea ce ├«nseamn─â, ├«n jargonul cinematografic, c─â arma respectiv─â nu era ├«nc─ârcat─â.

Asistentul de regie Dave Halls nu ╚Ötia c─â ├«n arma pe care i-a dat-o lui Baldwin se afla ÔÇŁmuni╚Ťie adev─ârat─âÔÇŁ, potrivit documentului citat.

Hainele purtate de Alec Baldwin, precum și arma folosită și cartușele, au fost preluate de anchetatori.

Cite╚Öte ╚Öi: Detalii din ancheta tragediei provocate de Alec Baldwin. Actorul a fost anun╚Ťat c─â arma este sigur─â

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png