John Legend, de 41 de ani, are o colecție neobișnuită. Iar soția lui îi ia în fiecare an o piesă nouă de colecționat

Ultima actualizare:

    John Legend, 41 de ani, are dulapul plin de creații vestimentare semnate de Alexander McQueen, Gucci sau Tom Ford
John Legend, 41 de ani, are dulapul plin de creații vestimentare semnate de Alexander McQueen, Gucci sau Tom Ford

John Legend, de 41 de ani, are o colecție neobișnuită. Artistul a fost inspirat chiar de soția lui, fotomodelul Chrissy Teigen, de 34 de ani, când a început să pună bazele acestei colecții. El are o avere de 75 de milioane de dolari și are dulapul plin de... halate. De ce strânge halate? Simplu: pentru că nevestei lui îi place cum îi șade cu capotul pe el.

Cântărețul John Legend, în vârstă de 41 de ani, strânge în dulapul lui zeci de halate și e fericit că în fiecare an soția lui Chrissy Teigen îi mai cumpără unul pentru a umple spațiul de pe rafturi. În colecția lui există și câteva piese destul de rare cum ar fi două halate concepute de designeri precum Alexander McQueen și Gucci. Legend are doi copii cu Teigen, pe Luna Simone (4 ani) și Miles (2 ani). El are o avere estimată la 75 de milioane de dolari și este considerat de mai bne de doi ani încoace drept unul dintre cei mai eleganți artiști americani. Chrissy îi cumpără câte un halat de Crăciun și unul de ziua lui și toate sunt de firmă.

Citește și:

Dramă pentru Chrissy Teigen, soția lui John Legend! A pierdut cea de-a treia sarcină

Soția lui John Legend a rămas în sânii goi pe scenă, în timpul unui concert

De ce colecționează halate John Legend?

John Legend colecționează halate de câțiva ani buni. ”Acasă, stau îmbrăcat în halat și chiar schimb de câteva ori halatele între ele de-a lungul unei zile. De obicei Chrissy este cea care îmi cumpără halate de ziua mea și de Crăciun, dar de vreo trei ani încoace am început să îmi cumpăr singur. Cred că am vreo cinci halate create numai de Tom Ford, în dulapul meu”, a declarat Legend. În dulapul lui mai sunt halate de designer precum cele de la Gucci sau cele create de Alexander McQueen. Întrebat de jurnaliștii de la ”People” care e designerul lui preferat, Legend a recunoscut că stilul lui vestimentar presupune costum și cravată. ”Am purtat costume create de Alexander McQueen, de Paul Smith și Gucci. Dar nu mă dau înapoi nici de la costumele create de tinerii designeri precum Richfresh. Pentru halate am însă o sensibilitate aparte și mi se par extrem de elegante pentru o discuție de afaceri purtată la tine acasă”, a concluzionat starul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net