John Travolta e gata de o nouă relație, la un an de la moartea soției

Ultima actualizare:

    vrea să nu mai fie singurFoto: Instagram
vrea să nu mai fie singurFoto: Instagram

Actorul John Travolta (67 de ani) a refuzat ”o armată de femei” interesate de el după moartea soției sale, Kelly Preston, în 2020, la 57 de ani. Dar acum starul ar vrea să găsească pe cineva ”special” pentru o nouă relație, a dezvăluit o sursă.

John Travolta vrea o nouă relație. Cu greu a ajuns să dorească acest lucru după ce a pierdut-o pe Kelly, care s-a luptat doi ani cu cancerul la sân. A mai spus sursa mai sus citată. ”Acum, după peste un an de la moartea soției, John a început să cocheteze cu ideea de a-și împărți viața cu cineva special. Bineînțeles nu se grăbește la ceva serios prea curând, dar vrea câteva întâlniri și să ia masa cu cineva”, a mai spus sursa din apropierea starului.

A rămas cu cei doi copii

”Mulți cred că este ceea ce Preston și-ar fi dorit pentru bărbatul căruia îi spunea stânca mea în timpul căsniciei lor. Nu ar fi vrut ca John să fie singur. Kelly i-a dat aprobarea să-și găsească pe altcineva”, a adăugat sursa mai sus citată. După ce și-a pierdut soția, John Travolta a rămas cu cei doi copii rezultați din căsnicia sa cu Kelly Preston, Ella, de 21 de ani, și Benjamin, de 10 ani. John Travolta vrea o nouă relație

.

image
image
image
image
image
image
alina serban regizoare roma jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
image
actualitate.net
image
actualitate.net