John Travolta îşi vinde palatul cu 20 de dormitoare, după ce i-a murit soția


     Travolta, împreună cu fiica, Ella,  de 20 de ani, şi fiul, Benjamin, de 10 ani Foto: Instagram
Travolta, împreună cu fiica, Ella, de 20 de ani, şi fiul, Benjamin, de 10 ani Foto: Instagram

E în mare suferinţă! John Travolta îşi vinde casa cu 20 de dormitoare din Maine, SUA, după ce i-a murit soţia de cancer. A cumpărat-o chiar în anul în care s-au căsătorit.

Vrea să uite de trecut şi să-şi refacă viaţa alături de cei doi copii ai săi, Ella, de 20 de ani, şi Benjamin, de 10 ani. Actorul John Travolta, care a împlinit 67 de ani la 18 februarie, a scos la vânzare palatul de casă cumpărat în 1991, împreună cu Kelly Preston. La acea vreme erau în culmea fericirii. Ea era însărcinată cu primul copil şi au făcut nuntă în Florida.

De atunci, şi-au făcut mereu vacanţele de vară acolo, până anul trecut, când Kelly a murit, în iulie, răpusă de cancer, la numai 57 de ani. Pentru că l-ar durea prea mult să mai stea în palatul fericirii lor, starul a scos la vânzare uriaşa reşedinţă de pe Insula Islesboro, cu 20 de dormitoare, 8 băi, piscină şi imens teren de joacă pentru copii.

Actorul cu averea de 250 de milioane de dolari a stabilit ca preţ pentru această casă mare cu mobile şi decoraţiuni de lux, construită în 1903, suma de 5 milioane de dolari. Travolta mai are două case în Florida şi una în Calabasas, California, unde trăieşte împreună cu cei doi copii ai săi, Ella şi Benjamin, rezultaţi din căsnicia de 29 de ani pe care a avut-o cu Kelly Preston. Ei au mai avut un fiu, Jett, care a murit în ianuarie 2009, la numai 16 ani. Fiica, Ella, îl adoră pe tatăl ei, pe care l-a felicitat cu mare dragoste la recenta aniversare.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png