John Travolta, omagiu emoționant pentru fiul mort: „Era tot ce aveam”

Ultima actualizare:
Mesajul integral publicat de John Travolta
Mesajul integral publicat de John Travolta

Puțini știu prin ce momente îngrozitoare a trecut unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood. John Travolta (61 de ani) a publicat un mesaj cutremurător pe Facebook, aducându-i un omagiu fiului său Jett, care a murit la vârsta de doar 16 ani, în urmă cu șapte ani. Pe 2 ianuarie 2009, adolescentul a făcut un atac cerebral, după ce s-a lovit la cap într-o cadă, în timpul unei vacanțe de familie, în Bahamas.

„Se spune că cel mai greu lucru din lume este să pierzi un părinte. Pot să vă spun că nu e adevărat. Cel mai îngrozitor lucru este să pierzi un copil. Un om pe care l-ai adus pe lume și l-ai văzut crescând în fiecare zi. Un om care te-a învățat să iubești. Este cel mai îngrozitor lucru care i se poate întâmpla unei persoane. Fiul meu a murit în urma unui atac cerebral”, așa începe mesajul publicat de John Travolta pe Facebook.

„Să fiți recunoscători copiilor voștri”

În următoarele rânduri, actorul a povestit tot ce a însemnat pierderea lui Jett pentru el:  „( Jett) mi-a adus atât de multă bucurie în viață. Acei 16 ani în care am fost tatăl lui, el m-a învățat cum să iubesc necondiționat. Era tot ce aveam pe lume. Trebuie să fim recunoscători copiilor noștri, iar copiii trebuie să le fie recunoscători părinților lor. Petreceți timp alături de părinți, iar voi, părinților, petreceți mai mult timp alături de copii. Purtați-vă frumos cu ei, pentru că, va veni o zi, când ve ridica privirea din telefon, iar ei nu vor mai fi acolo lângă tine. Ce am învățat cel mai mult din această experiență este să trăiesc și să iubesc în fiecare zi, ca și cum ar fi ultima de pe această lume. Pentru că, într-o zi, chiar va fi ultima zi. Riscă și trăiește-ți viața. Spune-le celor pe care îi iubeștic ă îi iubești în fiecare zi. Să nu risipești nicio clipă. Viața merită să fie trăită”.


    Mesajul integral publicat de John TravoltaFoto: captură Facebook
Mesajul integral publicat de John TravoltaFoto: captură Facebook

În urmă cu doi ani, John Travolta a declarat pentru BBC că nu era sigur că va fi în starea să treacă peste moartea lui Jett: „Viața nu mai era deloc interesantă pentru mine. Mi-a luat mult să îmi revin”. Travolta și soția lui, Kelly Preston (53 de ani), mai au doi copii, Ella Bleu (15 ani) și Benjamin (5 ani), potrivit Daily Mail.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net