John Travolta recunoaşte: preferă să facă sex cu bărbaţi

Ultima actualizare:
Pilotul Doug Gotterba
Pilotul Doug Gotterba

Dezvăluiri şocante! Doug Gotterba, fostul pilot al lui John Travolta, a povestit pentru “National Enquirer” că starul i-a recunoscut că preferă bărbaţii. El spune că actorul e înnebunit după orgiile sub duş.

John Travolta (60  de ani) se dă în vânt după orgiile sexuale cu mai mulţi parteneri, susţine Doug Gotterba, care a fost pilotul actorului timp de 6 ani. “Era aşa de nesăţios! Noapte de noapte ne iubeam şi câteodată mai aducea al treilea bărbat în pat. Cel mai mult îi plăceau partidele sălbatice de sex cu mai mulţi parteneri sub ploaia duşului”, povesteşte pilotul.

“Plecam împreună în călătorii exotice, la Amsterdam, Hawaii şi Kenya, unde găseam parteneri focoşi pentru orgii. Totul a început în septembrie 1981, după o cină fantastică stropită cu vin Merlot, când John m-a întrebat dacă nu vreau un masaj. S-a dus să facă un duş şi a venit la mine în cameră înfăşurat numai cu un prosop. Mi-a făcut masaj şi apoi am ajuns la amor. Ziua următoare mi-a spus râzând: «Chiar mi-a plăcut azi noapte» «Şi mie!», i-am răspuns”. Ne-am despărţit, fiindcă devenise îngrozitor de gelos. Venea la mine neanunţat, îmi căuta prin sertare, încerca mereu să descopere dacă îl înşelam. După ce am rupt-o cu el, m-a concediat”, mai spune Gotterba.


    Pilotul Doug GotterbaFoto: Facebook
Pilotul Doug GotterbaFoto: Facebook

Actorul a încercat, în zadar, pe cale legală, să-l împiedice pe pilot să dezvăluie aventurile lor. Doug Gotterba vrea să facă mărturisiri complete într-o carte. El spune că îi pare rău numai de soţia lui Travolta, care este “o femeie de treabă”.

Însurat doar de ochii lumii?

Gurile rele spun că John Travolta îşi menţine cu dinţii căsătoria cu actriţa Kelly Preston (51 de ani) pentru ca să ascundă că este homosexual. Cei doi s-au căsătorit în 1991, după ce s-au cunoscut în timpul turnării filmului “Experţii”, în 1989. Travolta şi Preston au avut împreună trei copii, Ella Bleu (14 ani), Benjamin Hunter Kaleo (4 ani), şi Jett, care a murit în 2009, la 17 ani.

John Travolta şi Kelly Preston
John Travolta şi Kelly Preston

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net