Johnny Depp a pierdut procesul cu ziarul The Sun. Publicaţia l-a numit "bătăuş" pentru că ar fi agresat-o pe Amberd Heard

Ultima actualizare:

    Johnny Depp a dat cotidianul în judecată pentru un articol  în care a fost acuzat că a bătut-o pe Amber Heard
Johnny Depp a dat cotidianul în judecată pentru un articol în care a fost acuzat că a bătut-o pe Amber Heard

Actorul Johnny Depp a pierdut procesul cu ziarul ”The Sun” privitor la un articol în care tabloidul l-a făcut ”bătăuș de soție”. El a dat în judecată publicația care a susținut că a atacat-o pe fosta soție, Amber Heard, ceea ce neagă.

Actorul Johnny Depp (57 de ani) a pierdut procesul cu ziarul britanic ”The Sun”. Cotidianul a susținut că articolul a fost corect. Judecătorul Justice Nicol a spus că ”The Sun” a dovedit că ceea ce se spune în articol este ”în mare măsură” adevărat. A constatat că 12 din 14 incidente de violență domestică împotriva fostei soții, Amber Heard (34 de ani) s-au întâmplat. Avocatul lui Depp contestă verdictul și spune că starul intenționează să facă recurs. Un purtător de cuvânt al ziarului ”The Sun” a spus că publicația sprijină de decenii victimele abuzurilor și a mulțumit lui Amber Heard pentru curajul de a oferi dovezi în instanță. Avocata actriței a spus că are și mai multe dovezi și că le va oferi în SUA. Johnny Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard pentru defăimare într-un alt proces, în SUA.

Johnny Depp a vorbit despre acuzațiile de violență domestică ale fostei soții, Amber Heard

Cum și-a îngrijorat Johnny Depp fanii! Admiratorii actorului cred că este bolnav

Depp a dat în judecată ziarul pentru un articol din 2018

Actorul american Johnny Depp a dat în judecată cotidianul britanic The Sun pentru că l-a descris drept un soţ violent în căsnicia cu Amber Heard. Starul a reproșat tabloidului britanic şi proprietarului News Group Newspapers că l-a prezentat vinovat într-un articolul din aprilie 2018, afirmând că şi-a lovit soţia, pe actriţa americană Amber Heard. Cuplul a divorţat cu scandal la începutul lui 2017, la puţin peste un an de la căsătorie. Actriţa a vorbit atunci despre ”anii” de violenţe "fizice şi psihice", ceea ce Depp neagă. Avocaţii lui Johnny Depp i-au cerut fostei iubite a lui Depp, Vanessa Paradis, să depună mărturie în cursul acestui proces, care a avut oc la Înalta Curte de la Londra. ”Îl cunosc pe Johnny de mai mult de 25 de ani. Am fost împreună timp de 14 ani şi ne-am crescut cei doi copii împreună”, a declarat actriţa franceză ca să-l susțină. ”În timpul acestor ani, Johnny a fost un bărbat şi un tată drăguţ, atent, generos şi non-violent", a adăugat cea care s-a despărţit de actor în 2012, puţin înainte de a începe relaţia cu Amber Heard. ”Nu a fost niciodată violent (...) faţă de mine”, a adăugat ea. Actorul Johnny Depp a pierdut procesul cu ziarul ”The Sun”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
image
actualitate.net
image
actualitate.net