Johnny Depp în război cu impresarii săi. Ce decizie a luat actorul

simeon stalpnicul png
Johnny Depp e aproape de o criză financiară

Cu câteva săptămâni în urmă, Johnny Depp și-a dat în judecată managerii săi, afirmând că, din cauza lor, acesta a rămas fără milioane de dolari. Situația financiară a actorului, într-adevăr, este deplorabilă; nu-și mai poate permite să plătească salarii colaboratorilor săi!

Zilele trecute, actorul a concediat-o și pe agenta sa, Tracey Jacobs, cu care a lucrat mai mulți ani. Motivul acestei concedieri ar fi situația financiară a actorului.

Tracey Jacobs a fost agentul lui Johnny Depp timp de 30 de ani și, datorită ei, actorul a avansat în cariera sa cinematografică. Pentru prima dată, Tracey l-a observat pe tânărul actor în serialul ”Jump Street, 21”.

În ianuarie, Johnny Depp i-a dat în judecată pe managerii săi de la Management Group și le-a cerut o compensație materială în valoare de 25 de milioane de dolari. Săptămâna trecută, cei de la Management Group au depus la rândul lor o plângere în care au specificat faptul că actorul este vinovat de pierderile sale materiale, deoarece acesta ar fi cheltuit cu nesăbuință, în ultima perioadă, câte două milioane de dolari în fiecare lună.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
grasime corporala
carte mihai morar dan negru png
Angelina Jolie si Brad Pitt
kanye west
Lopes jpg
Qatar
image
image
image
image
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg
image png
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
carte mihai morar dan negru png