Johnny Depp o atacă în continuare pe Amber Heard, fosta lui soție

Ultima actualizare:

    Depp și Amber au fost căsătoriți între 2015 și 2017Foto: Instagram
Depp și Amber au fost căsătoriți între 2015 și 2017Foto: Instagram

Johnny Depp o atacă în continuare pe fosta sa soție, Amber Heard. Nu se lasă până nu demonstrează că a urmărit numai banii la el.

Actorul Johnny Depp (57 de ani) o atacă în continuare pe fosta sa soție, Amber Heard (35 de ani). În acest scop dă în judecată organizația non-profit America Civil Liberties Union, care luptă pentru garantarea drepturilor și libertăților pentru fiecare persoană din SUA, în scopul de a vedea dacă Amber Heard și-a ținut promisiunea de a dona 7 milioane de dolari la caritate. Ea s-a lăudat că nu avea nevoie de banii lui, iar el o acuză că nu i-a urmărit decât banii. Ca să arate că e așa, Amber a zis că va dona toți banii pe care i-a primit drept despăgubire de la Depp, în urma procesului de divorț, pe motiv că a agresat-o, adică cei 7 milioane de dolari , la caritate. Însă avocații lui Depp susțin că nu a donat decât100.000 de dolari din 3, 5 milioane de dolari, cât a promis, Spitalului de copii din Los Angeles.

Este sau nu Johnny Depp bolnav? Declarațiile prietenilor apropiați ai actorului

Johnny Depp a vorbit despre acuzațiile de violență domestică ale fostei soții, Amber Heard

Starul vrea să arate că Amber a urmărit numai banii la el

Amber Heard a mai promis că va dona cealaltă jumătate din 7 milioane de dolari, adică 3,5 milioane de dolari, organizației non-profit. America Civil Liberties Union. Însă aceasta refuză să spună dacă a primit sau nu banii de la aceasta. Acum Depp o dă în judecată ca să spună adevărul. Vrea neapărat să demonstreze că Amber nu s-a ținut de promisiune și și-a oprit banii. Deci, a urmărit la el doar banii! Avocatul lui Amber a zis, în schimb, că ea a făcut donații în scop caritabil cu șapte cifre și că va continua să-și țină promisiunile. Johnny Depp o atacă în continuare pe fosta sa soție, Amber Heard.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net