Johnny Depp, viaţa la 57 de ani. Ce spunea Răzvan Simion despre asemănarea lui cu celebrul actor

Ultima actualizare:

    Johnny Depp și Răzvan Simion. (Foto: colaj)
Johnny Depp și Răzvan Simion. (Foto: colaj)

Johnny Depp a împlinit 57 de ani. Cu acest prilej ne amintim de viaţa tumultoasă a actorului, dar şi de ce ne-a dezvăluit în exclusivitate Răzvan Simion despre asemănarea sa cu starul. Au multe lucruri în comun!

Johnny Depp s-a născut în Kentucky, în 1963. A jucat în primul film adevărat în 1984, interpretând rolul din „Nightmare on Elm Street”. A început să studieze actoria cu seriozitate, pe care a şi terminat-o în 1987, când a deţinut un rol în emisiunea TV 21 Jump Street. De atunci a devenit cunoscut pentru puterea sa de a-şi asuma roluri întunecate în filme precum Sleepy Hollow, Alice in Wonderland, dar şi pentru celebra peliculă Piraţii din Caraibe.

În adolescenţă, actorul îşi aminteşte că a trecut printr-un epidos mai negru, când a început să consume droguri. La 12 ani a început să fumeze şi să se auto mutileze din cauza stresului cauzat de problemele din familie. „Pubertatea a fost o perioadă foarte vagă. Literalmente m-am încuiat în cameră şi am cântat la chitară”, povestea chiar el.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net