Johnny Depp, viaţa la 57 de ani. Ce spunea Răzvan Simion despre asemănarea lui cu celebrul actor


    Johnny Depp și Răzvan Simion. (Foto: colaj)
Johnny Depp și Răzvan Simion. (Foto: colaj)

Johnny Depp a împlinit 57 de ani. Cu acest prilej ne amintim de viaţa tumultoasă a actorului, dar şi de ce ne-a dezvăluit în exclusivitate Răzvan Simion despre asemănarea sa cu starul. Au multe lucruri în comun!

Johnny Depp s-a născut în Kentucky, în 1963. A jucat în primul film adevărat în 1984, interpretând rolul din „Nightmare on Elm Street”. A început să studieze actoria cu seriozitate, pe care a şi terminat-o în 1987, când a deţinut un rol în emisiunea TV 21 Jump Street. De atunci a devenit cunoscut pentru puterea sa de a-şi asuma roluri întunecate în filme precum Sleepy Hollow, Alice in Wonderland, dar şi pentru celebra peliculă Piraţii din Caraibe.

În adolescenţă, actorul îşi aminteşte că a trecut printr-un epidos mai negru, când a început să consume droguri. La 12 ani a început să fumeze şi să se auto mutileze din cauza stresului cauzat de problemele din familie. „Pubertatea a fost o perioadă foarte vagă. Literalmente m-am încuiat în cameră şi am cântat la chitară”, povestea chiar el.

FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
shutterstock 2097257428 jpg
elena gheorghe   familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg