Johnny Depp vine în România! Cât te va costa să îl vezi

Ultima actualizare:

    Johnny Depp va susține un concert în BucureștiFoto: Getty
Johnny Depp va susține un concert în BucureștiFoto: Getty

2016 este clar anul concertelor în România! Maroon 5, Rihanna, Iron Maiden, Sorpions, Muse şi Sia vor susţine show-uri de senzaţie în Capitală. Johnny Depp (52 de ani) vine pentru prima dată în România. El va susține un concert în data de 6 iunie, alături de colegii săi din trupa The Hollywood Vampires.

Spectacolul va avea loc în parcarea C a complexului Romexpo din Capitală. Puțini știu că starul de la Hollywood este și un chitarist extrem de talentat, care a înregistrat mai multe melodii cu muzicieni și trupe de top, precum Bob Dylan, Oasis sau Marilyn Manson. 

Biletele pentru concertul trupei în care cântă Johnny Depp pornesc de la 149 de lei și pot fi achiziționate în rețeaua Eventim sau online, informează iconcert.ro. Anul trecut, Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry, chitaristul formației Aerosmith au înființat trupa The Hollywood Vampires, în onoarea starurilor rock care au murit în anii ’70. Este același nume pe care îl avea formația inițială înființată de Cooper în 1970. În componența sa au fost alți rockeri celebri, precum John Lennon, Ringo Starr și Keith Moon. 

Formația a lansat un album, „Hollywood Vampires”, în 2015, în colaborare cu o serie de invitați pe măsură, precum Paul McCartney, Christopher Lee, Dave Grohl și Joe Walsh. 

Pe scenă, actorul și trupa sa se dezlănțuie

Cel mai scump bilet este de 459 de lei, în categoria Diamond Circle, dar în varianta early bird poate fi cumpărat cu 439 de lei. Urmează Golden Circle: 249 lei și 279 de lei și Normal Circle 149 de lei și 169 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Elodia
Banner Gheorghe Turda
lottie moss profimedia jpg
Babasha provine dintr-o familie bună și  studiază muzica la Conservatorul din București
image png
Banner afaceri vedete
Banner Anamaria Prodan
image
actualitate.net
image
actualitate.net