Johnny Depp vine în România! Cât te va costa să îl vezi

Ultima actualizare:

    Johnny Depp va susține un concert în BucureștiFoto: Getty
Johnny Depp va susține un concert în BucureștiFoto: Getty

2016 este clar anul concertelor în România! Maroon 5, Rihanna, Iron Maiden, Sorpions, Muse şi Sia vor susţine show-uri de senzaţie în Capitală. Johnny Depp (52 de ani) vine pentru prima dată în România. El va susține un concert în data de 6 iunie, alături de colegii săi din trupa The Hollywood Vampires.

Spectacolul va avea loc în parcarea C a complexului Romexpo din Capitală. Puțini știu că starul de la Hollywood este și un chitarist extrem de talentat, care a înregistrat mai multe melodii cu muzicieni și trupe de top, precum Bob Dylan, Oasis sau Marilyn Manson. 

Biletele pentru concertul trupei în care cântă Johnny Depp pornesc de la 149 de lei și pot fi achiziționate în rețeaua Eventim sau online, informează iconcert.ro. Anul trecut, Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry, chitaristul formației Aerosmith au înființat trupa The Hollywood Vampires, în onoarea starurilor rock care au murit în anii ’70. Este același nume pe care îl avea formația inițială înființată de Cooper în 1970. În componența sa au fost alți rockeri celebri, precum John Lennon, Ringo Starr și Keith Moon. 

Formația a lansat un album, „Hollywood Vampires”, în 2015, în colaborare cu o serie de invitați pe măsură, precum Paul McCartney, Christopher Lee, Dave Grohl și Joe Walsh. 

Pe scenă, actorul și trupa sa se dezlănțuie

Cel mai scump bilet este de 459 de lei, în categoria Diamond Circle, dar în varianta early bird poate fi cumpărat cu 439 de lei. Urmează Golden Circle: 249 lei și 279 de lei și Normal Circle 149 de lei și 169 de lei.

image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 07 FotoJet 2 7 webp
cub oana roman marius elisei png
cub bianca dragusanu gabi badalau png
brenciu jpg
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg