Jude Law va deveni tată pentru a cincea oară! Cine este mama copilului

image
Jude Law, tată pentru a cincea oarăFoto Click!

Jude Law va deveni tată pentru a cincea oară! Fosta sa iubită, Catherine Harding, urmează să nască în primăvara anului viitor, potrivit unui purtător de cuvânt al actorului.

"Pot confirma că Jude Law şi Catherine Harding aşteaptă un copil împreună în primăvara anului viitor. Deşi nu mai formează un cuplu, amândoi sunt dedicaţi din toată inima să îşi crească împreună copilul", a declarat pentru Us Magazine un purtător de cuvânt al lui Jude Law, informează contactmusic.com.

În ciuda despărţirii şi a problemelor ce ţin de distanţă, Law şi Harding par hotărâţi să îi ofere copilului o viaţă cât se poate de normală. "Ei consideră că sarcina şi creşterea copilului sunt subiecte ce ţin de viaţa privată, iar, în afara acestei confirmări, nicio altă declaraţie nu va mai fi făcută pe aceste teme", a adăugat purtătorul de cuvânt al actorului.

Informaţia vine ca o surpriză, în condiţiile în care Jude Law nu s-a afişat în public cu nicio femeie în ultimii ani. Cea mai recentă relaţie speculată de presă a fost cu actriţa Ruth Wilson, până în urmă cu mai multe luni, cei doi fiind fotografiaţi adeseori împreună. Wilson a declarat însă de mai multe ori că sunt doar prieteni.

Viaţa amoroasă a actorului Jude Law, în vârstă de 41 de ani, a fost de multe ori în centrul atenţiei, în ultimii zece ani. După ce a avut trei copii cu fosta soţie Sadie Frost, Law a avut o scurtă aventură cu modelul Samantha Burke, în 2008, relaţie în urma căreia cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, Sophia. Pe de altă parte, cea mai mediatizată relaţie a actorului a fost cu Sienna Miller. Cei doi s-au logodit în 2004, dar stabilitatea relaţiei a fost afectată de informaţiile potrivit cărora Law şi-ar fi înşelat logodnica cu bona copiilor, Daisy Wright, la începutul anului 2005, în timpul realizării unui film în Statele Unite. Law şi Miller au încercat pentru un an să îşi salveze relaţia, dar s-au despărţit, în cele din urmă, în decembrie 2006. La sfârşitul lui 2009, cei doi au reluat legătura, dar s-au despărţit din nou la mijlocul anului 2011.

Actorul britanic Jude Law a fost nominalizat la premiul Oscar în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella "Talentatul domn Ripley". În 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul din "Cold Mountain".

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
image png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
vladimir putin shutterstock
TANC NOU jpg
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg