Julia Roberts e dură cu copiii ei! Uite ce le-a interzis

julia roberts jpeg
Julia Roberts are mare grijă de educaţia copiilor eiFoto: Instagram

Julia Roberts, de 51 de ani, este un părinte autoritar: le-a interzis copiilor televizorul și rețelele de socializare. Ea se ocupă de dezvoltarea și educația minorilor: Hazel (14 ani), Phinnaeus (14 ani) și Henry Daniel (11 ani), rezultați din iubirea conjugală cu Danny Moder, de profesie cameraman.

Actriţa Julia Roberts, binecunoscută pentru rolul din filmul „Frumuşica”, este un părinte dur: le-a interzis copiilor ei să se uite la televizor și să folosească rețelele de socializare. Diva a dezvăluit interdicţiile pe care le-a impus copiilor într-un nou interviu pe care l-a acordat recent pentru ziarul britanic „The Sun”. Ea nu vrea să-şi supună odraslele la presiunile lumii moderne. „Am trei copii adolescenţi, aşa că am mare grijă când deschid televizorul. Încerc să-i ţin departe de reţelele de socializare, fiindcă nu înţeleg ce nevoie ar avea de acestea deocamdată”, a declarat actriţa. Roberts a mai vorbit şi despre căsnicia ei cu Danny Moder. “Căsătoria cu Danny îmi face viaţa mai uşoară fiindcă e perechea mea perfectă. Am destulă încredere în el. Aduce lumină în viaţa mea. Mă face să mă simt mai bine în propria piele. ”, a spus vedeta de la Hollywood.

Julia Roberts îşi ţine bine ascunşi copiii

Unele staruri îşi expun odraslele zilnic! Nu e cazul Juliei Roberts, care are grijă să nu se ştie nimic despre copiii ei. Când erau mici, au mai fost văzuţi, dar mai mari i-a arătat pentru prima oară abia în urmă cu doi ani. Gemenii Hazel şi Phinnaeus sunt deja doi adolescenţi înalţi, foarte frumoşi. Fata are părul lung, blond, iar băiatul aproape a ajuns-o la înălţime. Cel de-al treile copil, Henry, e foarte apropiat de fraţii lui mai mari. Multă vreme s-a speculat că actriţa ar avea probleme în căsnicie şi ar vrea să arate lumii cât de mult se ocupă de odrasle. În caz de divorţ, ea ar vrea să fie sigură că ar câştiga fără probleme custodia progeniturilor. Julia şi cameramanul au o avere de 225 de milioane de dolari. Ei au împlinit 16 ani de căsnicie. Julia Roberts este un părinte sever, interzic\ndu-le copiilor televizorul și rețelele de socializare.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
FotoJet (1) jpg
iulia albu
meghan markle harry regina jpeg
masina politie foto politia romana
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (4) jpg
image
image
image
image
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub chirilă esca arsinel png