Julia Roberts, plătită cu o sumă mică pentru rolul din „Pretty Woman‟. Din ce motiv a primit mai puţin decât Richard Gere?

Ultima actualizare:

    Julia Roberts a jucat rolul lui Vivian Ward, o prostituată inteligentă şi sensibilă. FOTO: Shutterstockclickpentrufemei.ro
Julia Roberts a jucat rolul lui Vivian Ward, o prostituată inteligentă şi sensibilă. FOTO: Shutterstockclickpentrufemei.ro

Una dintre cele mai talentate actriţe de la Hollywood, Julia Roberts a apărut în nenumărate filme care au cucerit publicul, cum este şi „Frumuşica‟, lansat în anul 1990. S-au încasat milioanelor de dolari la nivel internaţional în urma difuzării acestei pelicule, de aceea este uimitor să aflăm că Roberts a obţinut puţini bani cu acest rol.

De la „Erin Brockovich‟ şi „Minunea”, la „Magnolii de oţel‟ şi „Iubitul meu se însoară‟, Julia Roberts a jucat în filme care au făcut-o populară şi i-au adus şi premii. În anul 2000 i-a fost decernat premiul de cea mai bună actriţă pentru rolul principal din pelicula inspirată din realitate „Erin Brockovich‟. Unul dintre primele filme în care s-a afirmat este „Pretty Woman‟, pentru care însă n-a fost plătită cu o sumă de bani prea mare, judecând după încasările uriaşe ale filmului şi comparând cu alţi actori din distribuţie. Care ar fi motivul?

Filmul o prezintă pe Roberts în rolul lui Vivian Ward, o prostituată inteligentă, dar sensibilă, care se apropie de milionarul singuratic Edward Lewis, jucat de actorul Richard Gere. Pelicula a încasat peste 178,4 milioane de dolari la nivel internaţional, de aceea e şocant să aflăm cât a primit de fapt actriţa pentru rolul ei.

Citeşte aici care a fost suma pe care a primit-o Julia Roberts pentru rolul din „Pretty Woman‟, cât câştigă acum şi cât a încasat actorul Richard Gere de pe urma aceleiaşi pelicule!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net