Justin Bieber a făcut cununia religioasă cu Hailey Baldwin. Ce cadou de nuntă şi-a făcut starul lui însuşi?

1 octombrie 2019
article img
Mirii au fost foarte eleganţi la nuntăFoto: Profimedia

La un an după căsătoria civilă, Justin Bieber şi Hailey Baldwin au făcut cununia religioasă. În urmă cu un an, ei şi-au spus “da” în secret.

Cântăreţul Justin Bieber (25 de ani) şi fotomodelul Hailey Baldwin (22 de ani) au făcut nuntă de pomină cu 154 de invitaţi, luni, în Carolina de Sud. Dacă, anul trecut, în septembrie, ei s-au căsătorit civil pe furiş în New York, de ast dată au fost prezenţi şi părinţii, Pattie Mallette şi Jeremy Bieber şi Stephen Baldwin şi Kennya Deodato. Ceremonia religioasă a avut loc la o capelă romantică. Justin şi Hailey şi-au spus “da” la apusul soarelui pe proprietatea pitorească Montage Palmetto Bluff, de 8 hectare, din Bluffton. Cocktail-ul a avut loc la Wilson Ballroom, unde oaspeţii s-au înfruptat cu delicatese, între care şi stridii. Cântăreţul Canadian Daniel Caesar i-a distrat pe nuntaşi cu un show. Printre invitaţi s-au numărat sora lui Hailey, Alaia Baldwin, care a fost domnişoară de onoare. Tot domnişoară de onoare a fost şi Ireland Baldwin, fiica cea mare a lui Alec Baldwin şi a lui Kim Basinger, care e verişoară cu mireasa.

Justin Bieber se tratează de anxietate cu un Lamborghini roz de 200.000 $

Justin Bieber s-a însurat în secret

Celebrităţi, printre invitaţi

Între invitaţi s-au mai numărat şi alte celebrităţi, cum ar fi: Kendall Jenner, prietenă a cuplului, Jaden Smith, fiul lui Will Smith, regizorul Alfredo Flores, care l-a susţinut pe Bieber la debut şi acum lucrează pentru Ariana Grande, dar şi managerul starului, Scooter Braun. Nu au lipssit prietenii din copilărie ai mirilor. Înainte cu o zi de nuntă, mirii au oferit de asemenea familiei şi prietenilor cei mai intimi o cină. Justin Bieber şi Hailey Bieber se cunosc din adoelscenţă. În 2016, relaţia lor amicală s-a transformat în iubire. După o ruptură, cântăreţul a cerut-o de soţie pe Hailey cu un inel de 500.000 de dolari. După aceea, ei s-au mutat împreună. Culmea este că Justin Bieber şi-a făcut singur un cadou de nuntă. Este vorba de un ceas elveţian Audemars Piguet de 50.000 de dolari.