Justin Bieber a înșelat-o pe Selena Gomez cu actuala lui soție? Așa se pare, din câte zice Hailey

Ultima actualizare:

    Haylei și Justin Bieber s-au căsătorit în 2018, la scurt timp după ce starul canadian a pus punct relației cu Selenafoto: Instagram
Haylei și Justin Bieber s-au căsătorit în 2018, la scurt timp după ce starul canadian a pus punct relației cu Selenafoto: Instagram

Hailey Bieber, în vârstă de 23 de ani, a făcut recent o trecere în revistă a căsniciei de doi ani cu Justin Bieber, de 26 de ani. Din câte își amintește Hailey Bieber, în 2018, Justin punea punct relației cu Selena și la finele anului se însura cu ea. Însă tânăra își mai amintește și că s-au cuplat în 2017 când Justin luase o pauză în relația cu Selena, dar dup-aia s-a împăcat iar cu ea. Ce complicat!

Gura păcătosului adevăr grăiește! Sau ”dacă tăceai, înțelept rămâneai”. Nu au fost chiar 10.000 de ore de dragoste nebună între despărțirea de Selena și nunta dintre Hailey și Justin Bieber, din 2018. Într-un interviu acordat recent, chiar Hailey s-a dat de gol că Justin a cam înșelat-o pe Selena cu ea. După cum își amintesc fanii lui Justin Bieber, în 2018, viața personală a idolului lor era extrem de agitată. Prima parte a anului era complicată din cauza relației cu Selena, de care se despărțea pentru a avea cu cine să se împace și a doua parte a fost ocupată de logodna cu Hailey Baldwin.

Hailey: ”Justin era singur de multă vreme când ne-am cuplat”

În interviul acordat la 17 noiembrie pe podcast-ul Pretty Big Deal în compania lui Ashley Graham, Hailey a declarat: ”Multă lume nu știe că eu și Justin vorbeam și eram buni prieteni multă vreme după ce ne-am despărțit. Contrar opiniei tuturor, Justin era singur de multă vreme și eu de asemenea așa că ni s-au aprins călcâiele exact la fix”, a glumit Hailey. Dar dacă este să dăm timpul înapoi, trebuie să amintim că la finele lui 2017, Justin s-a împăcat cu Selena. În luna martie din 2018, un apropiat declara pentru E! Entertainment: ”se ceartă tot timpul, recunosc mândoi că se iubesc enorm dar un lucru este clar: Justin și Selena nu pot fi împreună”. În luna mai, după ce a negat problemele în cuplu cu Selena, Justin Bieber a declarat sus și tare că ”am trecut peste probleme și ne-am decis să ne mai acordăm o șansă”. Câteva săptămâni mai târziu despărțirea lor devenea oficială și câteva luni mai târziu se însura cu Hailey.

Citește și:

Justin Bieber și-a costumat soția în asistentă medicală și au petrecut cu tequila de Halloween

Justin Bieber s-a însurat în secret

Hailey avea un alt iubit când Justin s-a întors la ea

În aceeași lună în care Justin spunea că s-a împăcat cu Selena și mai acorda o șansă relației, Hailey venea la Met Gala însoțită de Shawn Mendes, cântărețul care interpretează piesa ”Senorita”. Deși Hailey a explicat că ea și Shawn erau buni prieteni, se pare că acesta a fost declanșatorul care l-a făcut pe Bieber să aleagă între cele două iubite ale lui. Câteva zile mai târziu, statutul de ”cei mai buni prieteni” dintre Hailey și Justin se transforma într-o iubire nebună, care avea să fie încununată cu nunta de la finalul anului. Toți fanii au fost șocați pentru că cei doi și-au luat casă, au făcut listele cu invitați și s-au căsătorit cu o rapiditate amețitoare spre enervarea tour-managerului lui Bieber, Scooter Braun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
banner adina halas badea png
image png
banner gabriela cristea png
image png
Katy Perry prezentare de modă, Paris 2024  Foto Gettyimages
image
actualitate.net
image
actualitate.net