Justin Bieber «a spart» 1.000.000 $ pentru iubită

Ultima actualizare:

Justin Bieber este în stare de orice pentru a o face fericită pe iubita sa, Selena Gomez, în vârstă de 19 ani. Potrivit revistei "In Touch", cântăreţul încă minor a cheltuit o mulţime de bani pentru darurile pe care i le-a făcut Selenei.

În afară de plimbări cu elicopterul şi cine romantice, Bieber i-a cumpărat iubitei toate florile dintr-o florărie pentru a o impresiona. Persoanele din apropierea tânărului sunt îngrijorate de necugetarea sa.

Alţii, care ştiu că are deja în conturi aproape o sută de milioane de dolari, sunt de părere că nu e în pericol de a sărăci, chiar dacă i-ar oferi în continuare cadouri de un milion de dolari pe an Selenei timp de zeci de ani! "Cheltuielile pe care le face cu iubita includ închirieri de avioane particulare şi achiziţionarea de bijuterii costisitoare. Cântăreţul a făcut praf mulţi bani în puţin timp, spre disperarea mamei sale, Pattie", a povestit un prieten al lui Bieber.

Selena Gomez şi-a început cariera la 7 ani

Actriţă şi cântăreaţă americană, Selena Gomez s-a năcut la 22 iulie 1992 în Texas. A debutat pe ecran la numai 7 ani în rolul Giannei din "Barney & Friends".

A devenit cunoscută pentru rolul pe care l-a jucat în "Magicienii din "Waverly Place". Trupa ei, Selena Gomez & Scene, s-a lansat cu albumul "Kiss&Tell".

La 17 ani, Justin Bieber are o avere de 85 de milioane de dolari

Justin Bieber s-a născut la 1 martie 1994 la Stratford, Ontario, Canada, devenind celebru mai ales datorită pieselor "Baby" şi "One Time". Albumele sale, "My World" şi "My World 2.0" s-au vândut în peste 4 milioane de exemplare.

Bieber are o avere de 85 de milioane de dolari, dar banii sunt controlaţi de mama sa, care nu-l poate totuşi opri să cheltuiască în neştire pentru cadourile Selenei.

Mai citeşte:

Justin Bieber, ameninţat cu moartea pe reţele de socializare

Justin Bieber: «Vă cânt, dar vreau lecţii de fotbal»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bere istock jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net