Justin Bieber și-a costumat soția în asistentă medicală și au petrecut cu tequila de Halloween

Ultima actualizare:

    Hailey, 23 de ani și Justin Bieber, 26 de ani s-au costumat asortat pentru petrecerile de Halloweenfoto: Instagram
Hailey, 23 de ani și Justin Bieber, 26 de ani s-au costumat asortat pentru petrecerile de Halloweenfoto: Instagram

Justin Bieber, 26 de ani, și-a îmbrăcat soția în asistentă medicală și au petrecut cu tequila de Halloween. Hailey, 23 de ani l-a însoțit pe cântărețul canadian la petrecerea din camionul Casamigos în care au fost invitate celebritățile. Ei au petrecut întâi la aniversarea lui Kendall Jenner, în Los Angeles, apoi s-au retras într-un camion care fusese transformat în disco-bar.

Regulile impuse pentru a preveni răspândirea pandemiei nu sunt și pentru vedete. O arată încă o dată petrecerile de Halloween, care, chiar dacă nu au mai fost ca în anii precedenți, tot nu au respectat regulile de distanțare socială și invitații nu au purtat mască. Dar când ai peste 100 de milioane $ în cont, parcă îți dă mâna să ignori legea pentru a te distra. Asta au făcut Justin Bieber, în vârstă de 26 de ani și soțial lui Hailey, de 23 de ani. Sâmbătă seara s-au costumat în cowboy (Woody din Toy Story) și asistentă medicală (Asistenta Dolly, din Ratched, difuzat pe Netflix) și au colindat metropola la distracții.

Citește și:

Justin Bieber, 40 de fapte penale până la 21 de ani

Justin Bieber s-a întors la o veche iubire! Şi nu e Selena Gomez

Au petrecut cu tequila într-un camion

După ce au fost la petrecerea organizată de Kendall Jenner cu prilejul împlinirii vârstei de 25 de ani, Justin și Hailey Bieber au primit vizita unui ditamai camionul Casamigos, brand de tequila fondat de George Clooney și Rande Gerber, soțul lui Cindy Crawford. Vedetele din LA care au mai fost vizitate de camionul transformat în disco-bar au fost Sarah Michelle Gellar, Shannon Doherty, Charlotte McKinney, January Jones, Zoey Deutch, Maria Menounos, Molly Sims, Natalie Marideunas și Gabrielle Union.

image
image
image
image
image
image
index (15) jpg
image png
florin ristei si naomi hedman
image png
image png
radu valcan instagram jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net